Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, October 21, 2009

TragEdI nINie DI taNAH TiNgGi

AssAlaMuaLAiKuM oRAnG kAT LuaR...;)
hehhehE..oRaNG KAt DALAm Ni DA kesejUkaN tahaP cIPAN DA nIE...kL BAkaL Di LAnDA air UjaN nIh..:)..DA gOlap gELiTA dARi LANtaI 23 akU nIE...;P

kORang WAt PER tUh..NiNIE sedanG paNASkan OtOt JaRi JEMaRi NIh..nAIk BEKu DA GeLAP2 NI kaN..ENak kalAu DpT banTAl Nieh kAn?HEHheh..seMAlaM niNie LEPAk JALAn GAsiNg Ngan mR.B Layan TEH Ais!!EnaK seKaLi!!...PEKeNA nEScaFE pOn CarE gaK Nie kAN?

nI NAK CiTE tRaGEDI yanG menIMpaKu DI kOta KERianGAn ArItU!!
eeeeeeeee GeraM bToL taU!!nInIE ILANg iC!!!!!!ic BEb!!!IlanG selIpER bLEH bLAA Lg kan?ILANg IC nIh..WAdUH waDuH rISAuNye Aku...DA lAA dUk Atas LAnGIT kAN?Jd PEndaTanG lAA pLAk NiNie SEKEjaP!!! NiNIE ke GENtInG ataS uRUsaN kerjA oK!!..:)
bErSamA TEMan2 kerjA juGA atTenDInG kUrSUS di SAna acTUAlLY SelAMa 3 aRI dUA maLAM..;P..kaNG adA pLAK oRAng InGAT NiNIE g WAt BENDa X senoNoH ataS tUh!!
Biasa LAA MulUt OraNg KAn..
Mr.b XkAN sesEKalI BW nIniE naiK temPAt MAcaM tU fOR uR iNfo YA..;D
n DAts Y i lOve HiM so mUcH!!saya TaK peRlU ke SaNA UnTuK berGeMbiRA...BeRsaMa diA SAjA cUKuP bUAt SAYa BahAGia..:D
al-KIsaHnye GiNi..Beg NinIE KENa REMbaT kaT dLm ThemePaRk!!X sAMpaI 10 mIn kaT TpT tU bEG LESaP taNpa DI kesAn!!!KEna PLak dLm Beg Tu AdA RooM KeY niNIe N fREnz..IlanG laa dUA2 Ic KaMi..KAWAn NiNIe NI LAGi CiaN..hP pON lesAP!!!caL22 je dA masUK maILbOX je dA!!

tERUS laa kamI jUmPE PIHak PENgUrusAN Buat AduAN!!!sejAM gak laa MELEPak Ngan kaReN sI penGurus genTiNg Nih..SEB baEK Laa AmOi nI gILE frenLy..Siap waLk WiTh Us G baLAi WAt RePoRt!!PuaS laa KetEraNgaN dI amBIL!!
aZAb BEB!!!SELama 25 tAHun NI KALi PERTaMA NInie IlanG ic..KENa cUri PlaK tU!!!koRaNg PEnaH iLANg Ic??BALiK JE tU yanG semALaM n KELmaRiN nInIE di PuTrajAYA!!bUAt Ic laa kan pe lG..SEB baEK lAA amEK masa SEHarI Je Then sIap..N yaNG lG bersyUkUr SgT tU nINie X kenA ape2 bayaraN Coz PERTama kAli IlanG daN dI KuKuhKAn Lg DENgaN rePOrt PolIS tU!!!AmIn..:)

23 comments:

  1. salam.. ish.. risau gak kejadian mcm tu.. lepas ni kena berhati2.. dulu prnah tercicir beg duit kat dlm bas.. alhamdulillah.. pemandu bas itu jujur n sgt baik hati.. dia dtg ke skolah pulangkn beg duit itu.. nasib baik masa tu join rombongan skolah.. kalo tak.. jawabnya.. hilanglah kesemuanya.. stiap yg brlaku menjadi pengajaran untuk hari2 akan dtg kan..

    ReplyDelete
  2. aiseyyyyyy,smpai mcm tue skali,sbr ek dear...ninie g putrjya ek wat ic,smelah ngan kila,smlm kila g ptrjya gak tp bhgn jpj la,g wat lesen,huhuhu...

    ReplyDelete
  3. alahai sis~
    ciannya kamu sis~
    tabah ya sis?

    sayang kamu~

    ReplyDelete
  4. waduh2..ic nya mabur ya..mmg pengalaman yg x menyeronokkan ilang ic..nk bjln pn takut..hehe

    ReplyDelete
  5. salam...

    memang best tgk gambar2 tuh...
    ingat nk plan gi sane gak ler dlm masa terdekat nih..

    ReplyDelete
  6. berkerja sambil bercuitkan beest dapat camnie selalu hilang stress

    ReplyDelete
  7. saya dan mrs pun pernah hilang IC. Mrs kena copet beg kat Jalan TAR. Tapi itu dah lama. dulu lagi leceh sebab prosesnya lambat. Dah le tu hilang kredit card, lesen memandu, dan macam-macam dokumen. Nasib baik kad kawin tak kena curi :)

    Macamana tuan puteri turun dari gunung?

    ReplyDelete
  8. hehehhee
    sesejkali teringin kembali ke zaman kanak2 laa dear..:)

    ReplyDelete
  9. ye ke far?
    baeknye pak cik tu dik...ni x sampai 10 min hp tu da off da pon..xde rezeki agaknyer...seb baek laa hp n wit dlm poket suar..kalau x alamatnyer duk genting je laa akak dik..;p

    ReplyDelete
  10. tu laa firsya..:)
    sabar je laa ni..seb baek da settle da siap gak da ic ninie..;)

    lesen kamu siap da dear?

    ReplyDelete
  11. sayang kamu juga sayang..;p
    di tempat baru nanti jgn lupe kite ok..
    sentiasa sokong kamu tau..;)

    ReplyDelete
  12. mmg pon lensa..nak jalan takut..nka makan takut..risau je selagi x jupe..takut di pengapaapakan sepanjang jln..:)

    ReplyDelete
  13. waaa kawie nak g?
    hehehhehe


    g jgn x gi!!
    :P

    ReplyDelete
  14. memang sgt best pak cik..:)
    stress ilang gak laa tp ic ilang tetibe stress muncul kembali!!
    hahahahah

    ReplyDelete
  15. seb baek dat day ninie x bw wallet doc kalau x tak tau laa haru biru agaknyer...

    ngan ic ngan atm kad..ngan lesen..ngan kad perubatan sume dlm tu...

    pengajaran ni supaya next tyme extra careful!!

    heheheh
    tuan puteri ni kecapekan sket laa doc turun dr gunung tu..;)..kaki pon naik sakit da nie...keje plak byk menanti kat opis..;p

    but pape pon im enjoy!!
    ;)

    ReplyDelete
  16. salam ziarah...heheeh cantik la blog awak ni menarik..best la dapat g bcuti kan....tempat sejuk lak tuuu

    ReplyDelete
  17. mekaseh zlan..ninie g cuti cum keje laa wak..;p

    tp pape pon best sgt!!
    ;)

    ReplyDelete
  18. best ena..:)
    sambil keje sambil jalan!!
    lg best!!
    :P

    ReplyDelete
  19. bukan cam lg da syg!!
    mmg best!!
    :P

    ReplyDelete
  20. seronoknye ninie oiii gi genting..layan sejuk.. lama dah tak gi genting.. tak ajak pun huhuhuhu =p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا