Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, October 14, 2009

Ku AkAn KE LUAr KOta tOdaY!!!

saLAM pAgi YANg InDAh DAn SeJUk BuaT semUA..:)
mY deaR sedaNg MiNuM paGi Nie..KAmU Gi MAna?
daH makaN pAGi BlOm??
sEmoGA yaNG iNDAh Buat KALiAN haRi Ini ya
jaGA dIRI baIk2 Ok..JAnGAN naKAl2 TAu!!
WiLl MiSsHh U..:)
NiNIe Akan ke LuaR kOTA haRi INI..DAn AkaN ke MArI seLEPAS 7 tahUN tIDAK ke SInI!!!
hehHEh..Cian KaN sayA...hhaHAH..MAAf lAAA..saYA X sENtIAsa meneBENg KE temPAt BegInI..:)..
NiniE akaN ke SAna..YeaH yeaH..3 daYS n 2 nYtES sTAy!!
WUt tHE hecK!!!
haHAHah
wIlL sEE u GuYS 3 daYS fRoM TodaY!!!
sTArt CoUNtInG oK..hHEHEhe..wILL haD soME fUn!!
GuD ByE kUAla LuMpUr!!
SelAMAt DAtanG koTA keriANgAn!!
;p

P/S : I LOVE YOU B

16 comments:

  1. selamat bercuti dalam kemeriahan

    ReplyDelete
  2. wahh bestnye....

    ninie spec dah 17thn tak jejak kaki kat sana huhuhuh

    ReplyDelete
  3. gua pun dah lama tak kesana. lawak bila terkenang gua termuntah naik solero shoot tu. dem!

    ReplyDelete
  4. aku br je balik.. memang best.. selamat bercuti..

    ReplyDelete
  5. selamat beseronok......he..heee......

    ReplyDelete
  6. syoknyer dapat lari dpd kesibokan harian... bawaklah fda sama... have fun

    ReplyDelete
  7. Have a nice retreat and enjoy the splendid semi-temperate climate up there.

    ReplyDelete
  8. amboi..tajuk mcm nak naik kuda aje, hehe..
    keluar dari kota dgn kuda, menyeberang jambatan besi..haha...dan kemudian berperangggg!!

    Ke kota keriangan kamu ye..

    ReplyDelete
  9. >>salam ..
    akak suka ngat blog ni rasa cam muda balik baca yr blog... akak ada terbaca entry bawah pasal kawen awal.. okjer benonyer jangan jadi macam akak yang kawen dahler terlewat dapat anak lewat jadinyer patutnyer umur gini patut dah stabil ni berkejar lagi ngan anak22.. kawen muda takper still boleh enjoy lagi.. tapi make sure yr hubbypun sporting...
    ok... akakpun baru balik dari kota keriangan ni hari sabtu lepaih.. saja nak ambik angin sejuk sikit... bawak budak22..

    ReplyDelete
  10. aku juga ingin kesana...
    tak sabarnye...
    hehehehe...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا