Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, October 19, 2009

DARI kota keriANgaN kIni kU kEMbALi KE KoTA baTU..;D

InDoor theme pArK aT nYtE
DAY 2
;P






WaiTiN fOr 3d MoVIE tYMe!!








2Nd DAy
OuTdOOR THeme PArK!!
;P














hari pertama
14 oct 20o9...;D





AKu BuKANlAh SupermAn..;D



SaLAM kawan2 sayANG kU semua..:)
ape kabar ye kamu2 di sini dan di sana tue?
rindu ye sama kite????hehehheh

kite rindu sangat sama kamu semua tau..ninie at home nie...;)..pg td keje tp ninie di TH KELANA JAYA!!!ada event tu handle tomorrow n raptainye pg td..;)..esok kena handle event KEBERANGKATAN AGUNG KE TANAH SUCI!!!

after tamat je raptai terus ninie shoot ke PUTRAJAYA plak..settlekan hal di sana..pukl 12 bereh bah!!!..:)..terus ke shah alam plak amek mama kat spital..;p..lik kemas umah..masak makan tghari dan sambil2 tu ni laa keje ninie...cuci baju n blog walking...;)

3ari di sana sgt laa happenong n fenin tau!!!..sejuk tok sah ckp laa nyah!!!ke tulang itam beb!!!kena plak ari balik jumaat tu ujan lebat!!!perghhhhhhhhhhhhhhhh takut nak skyway tu taU..berderau darah den!!...;D

kite see da pic je laa e..abes sume ku terokai di kota keriangan aritu..dari yg budak kecik punye game sampai laa budak beshar!!!hahahahhaha
enjoy bebs!!!!

27 comments:

  1. wahhh,, sgt seonok yerk berjln2...
    genting sejuk tak?? ari tu gi, tak sejuk sgt dah.. cam tak genting je ... :)

    ReplyDelete
  2. waah p ngan sape tu cik abg ke? awat gambar sowg jer.. heee

    ReplyDelete
  3. waaaa,bergmbr sakan ek ninie...best kan g genting,rse nak g lagikkk plak

    ReplyDelete
  4. beznye.....
    ninie kursus erk...
    saya pun baru balik kursus
    balik2 jer terus demam

    ReplyDelete
  5. cnteknye kota london tuh..hehe
    wah,oliday sakan nmpak sis??

    ReplyDelete
  6. sgt swonok lily..:)
    hehehehe..sejuk sgt dear...1st day tu rasa nak tido bawah katil pon ada..x tahan daaa sojuk!!!
    ;p

    ReplyDelete
  7. ahahahhaha
    cik abg???
    hehehehehe....


    sowang laa gile kamera..huhuhu
    ;p

    ReplyDelete
  8. best laa firsya bile ninie da 7 tahun x ke sana tau syanag,... nape ninie x bleh nak masuk blo u dear???


    invite le saya
    ;p

    ReplyDelete
  9. mmg bile turun kl tu rasa nak demam vda..seb baek x demam tau...:)

    ReplyDelete
  10. oliday sakan laa syg!!
    ;p
    hehehehe

    ReplyDelete
  11. bz sangat nih..

    jaga diri yer sayang.. :)

    ReplyDelete
  12. salam

    ninie kim slam kat agung tau..

    wah sakan nmpak...
    waiting one day....angah jom...haha

    ReplyDelete
  13. best nyer.. aku nak coti..aku nak coti....

    ReplyDelete
  14. bestnyerrr...dia.

    ada jumpa tak teddy bear saya?

    hehehe

    ReplyDelete
  15. abis satu album lu publish....hehehe

    ReplyDelete
  16. thanks sayang..:)
    agak bz laa lg2 musim haji da start ni kan...;p

    ReplyDelete
  17. hehehehe
    insyaallah spec..:)

    salam akan di sampaikan..;)
    sehat?
    lama x dgr kabar nie...;p

    ReplyDelete
  18. coti jgn x coti kawie..:)
    2009 nak abes da nie..;p

    ReplyDelete
  19. owhh lili syg...di mana agaknye teddy mu nyorok syg..;)

    ReplyDelete
  20. heheheh pentoi..yk lg x publish nih..;)

    ReplyDelete
  21. wah!! bergambar sakan.. aku pernah g sekali jek.. ekekekeke

    ReplyDelete
  22. sis
    suke belog kamu
    manyak empat kamu dah oliday
    biasanyer siapa yang ambil pic kamu?

    ReplyDelete
  23. sha... wow, sonoknyer tgk pics awak... rasa cam nak pecut g genting skrg jgk!!! hehehe...

    - linkkanlah fda kalau sudi... already link u

    ReplyDelete
  24. owh ninie naik genting ye..mesti syiok nie..

    ReplyDelete
  25. seronok, memang seronok.. riang, memang riang

    ReplyDelete
  26. bestnyer.. lama x g sana.. nak g laa.. gak.. salam kenal...tq

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا