Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, October 26, 2009

A DAy In A lIbRArY..:)

Salam semua...jap je da petang kan?sedar x sedar lama gak ninie n mr.B melepak dalam library Shah Alam tu arini tau...;p..lama x abeskan waktu dlm library mcm ni...zaman2 study dulu je selalu tempat ni jd umah kedua ninie...;)
arini ninie cuti..jadinyer seharian laa kami ke Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor arini..pg kami da sampai td..siap sempat ke Sek 11 pekena nescafe n roti canai dulu..:)..ni baru ninie sampai umah..sgt mengantuk da mata ni seharian mengadap buku log dan pen2 b yang berwarna-warni tu...;)

sambil2 buat kerja..sambil2 layan mr.b buat keje ye yang penuh khusyuk tu sambil laa ni berblogging td...tp x lama pon..ujan lebat rupenyer kat luar..patut laa sejuk semacam dlm libraray arini...;)

dulu kecik2 selalau ninie ke library nie...skang pon masih lg..saya suke di kelilingi buku dan ilmu2...;P..seronok tgk mr.b khusyuk siapkan buku dia tu..rajin ye b?hehhehe...siap mkan sume da jd nak wat keje pon hati senang kan?

korang suke library x?bg ninie seharian duk kat library pon xpe tau..:)..suke sgt!!..;p..ramai budak2 dtg arini n mostly mereka adalah adik2 yang bakal amek spm laa kan...:).. masing2 di ajar dan ada yg mengajar rakan2..study group laa katekan..yang borak x hengat pon ada..yg dtg semata nak bercinta2 pun ada juga...:)

keje ke mana belajar ke mana ntah laa budak2 skang nie..sakit mata pon ada gak tgk..x hormat org sekeliling gayanyer..macam2 orang ada dlm library tu tau...

malam td kami ke Secret Recipe pekena Japanese Soba n Chicken Black Pepper sambil borak kat Bangsar South...hehehhee...kami ke Maluri malam td jalan2 cari barang..tup2 jumpe classmate b plak..ingat g jauh2 x jumpe tup2 ada je yg kenal dia..sempat laa dorang borak jap..;)
teringat SR..teringin laa plak nak makan Chocolate Indulgence..:)...hehehe..dapyer kalau dpt minum Green Apple Kasturi feveret mama nie..malam td b minum tue..enak sekali membasah tekak ni kan?jom ke SR nak?...;p


sape nak join ninie n b main badminton?last saturday nyte ninie n b main badminton tau..kat kelana jaya laa..memang sebulan sekali kami akan sewa court untuk 2 jam untuk panaskan badan ni ha..:)..bg berpeluh sket laa beb...ari2 duk pejabat tu..sekali sekala kena gak buat aktiviti regangan ni kan?

kalau x main skate kami akan sewa court je..:)...bg peluh kaw2 laa kan sebulan seklai...:)..baru badan sehat dan kuat..ye x?hhehehee..kalau nak join btau ok..kitorang memang mengalu-alukan korang join..da more the merrier..:D

13 comments:

  1. bt0l2 tekun ke wat2 tekun tu...ha3

    ReplyDelete
  2. nak joint main badminton boleh

    ReplyDelete
  3. nampak tekun betul tuh... aku suka library gak... best ooo bc buku...

    ReplyDelete
  4. mmg sedap air green apple kasturi 2...huhuhu....
    rjinnya g library....
    jelesnya...hahaha...xdak motif tol nk jeles...

    ReplyDelete
  5. choc indulgence?
    nyum2... shukanyer!!!!! i luv library too

    ReplyDelete
  6. lama betul tak gi library.. last pegi pun masa zaman2 study kat u dulu hahaha

    eh ninie main badminton ek.. suka gak.. meh la datang umah..kat umah ada badminton hall.. syokkk

    ReplyDelete
  7. btol2 tekum laa sayang..;p
    sampai kena snap pic pon x sedar..

    ReplyDelete
  8. bleh je..kami mmg nak cari team ni pak cik..:)

    anything email ninie ek..lavender8403@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. best kan kat library kawie..:)
    ninie suke sgt kat situ..;p

    ReplyDelete
  10. mmg sedap!!
    nak jeles ape akma?
    ;)

    jom laa dear

    ReplyDelete
  11. kamu pon suke ke sweetheart?
    selalu g library mana?

    ReplyDelete
  12. waaa umah akak ada badminton hall?
    best nie...;P

    sape2 pon leh masuk ke kak?

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا