Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, April 22, 2009

ApRil Is MY tOughESt MonTH afTER aLL!!

salam..
hye..morning to all..n to my lovely man too...;)
how was ur day today?me?urghhhhhhhhhh...my cough n flu x baek lagi..almost a week da nie..ape nak buat bg elok ni ek?any suggestion frenz??

aku demam since last friday x baek2 ni..ape kes ni shafinee????hehehhe...xpe, sakit kan penghapus dosa2 kecil, aku suka n rela sakit selalu..hahahaa...tp batuk aku getting worst ni..selsema pun sumer even medication semua x jalan nie...

aku memang sangat mudah di jangkiti selsema, tu memang aku akui, n aku jarang sangat demam tp kalau dapat macam ni laa x 2 minggu demam x sah!!b da kenal sangat n tau ape nak buat bile aku sakit macam ni..dia la yang bising2 kalau malam aku kesejukan, bile aku batuk...sayang dia!!!hehe

dan semalam dia bising2 minta aku minum air asam jawa bg kurang sakit tekak aku ni, takut kena ulser..coz last time aku kena radang tekak...bengkak tekak aku ni kemerahan dan kepanasan...ni datang balik sakit tekak n batuk ni...semalam lik keje b amek, bawa aku g mam, kami mam sama semalam kat U Garden, then ke Giant beli solutions for my eyes n name card holder for my dear..suke tgk b dress up semalam..;)..macho!!nampak da dewasa la yang...;p..smart je, coz semalam dia attend courses kat KL.

y aku kata APRIL bulan yang tough untuk aku??sebab bulan ni aku sangat bz giler n macam2 jadi..mana nak adap kerja, manusia2 gile tp aku layan bile bulan ni banyak giler kursus nak handle!!aku suke handle kursus...

bulan ni jer aku ada 8 kursus to handle..;)..merata tempat pergi...penat pun xpe janji best dengan kerja aku..kerja mesti best!!baru otak ngam..n kerja kena jumpa ramai orang baru kita tau hati budi manusia ni..rambut sama hitam tp hati lain kaler beb!!kan????

weekend will be out of town for 5 days..;)yahooooooooooooooooooooooo...
demam ke x ke aku kan tetap ke sana...makan angin...hehehhee...love my sayang....
everythings been done...juz waiting for da day..flight ticket done, luggage is done...money not that matters!!as long as im happy like my baby bee said to me!!...damn i love him so much!!
tomorrow ada lunch dengan Menteri di Jabatan Perdana Menteri yang baru bagi penggal pentadbiran Perdana Menteri Malaysia Keenam iaitu YB Mejar Jeneral Dato' Haji Jamil Khir bin Haji Baharom (B) dekat sini..ya me, my boss n my collegue will join them...;)

n on the 8th May, aku kena jadi secretariat untuk Majlis Makan Malam Meraikan Perpisahan Mantan YB Menteri di Jabatan Perdana Menteri, YB Dato Seri Dr. Zahid Hamidi...wut a bz day will be..and on the 8th - 10th May itself aku kena berada di Port Dickson untuk Risk Awareness Workshop yang kena handle untuk Jabatan Haji pula..cemana ni?which one to go ek?

everything will be sponsored..penginapan dan makanan..cuma bawa badan jer...;)..hehehe n bawa otak..hahahah..keje keje...caiyok caiyok ninie!!!!u can do..;)

5 comments:

  1. kalau tak baik lagi pegi checkup ek.. take care dear =)

    ReplyDelete
  2. hidup penuh dugaan, tapi kalau hidup bersama orang tersayang, dugaan pun boleh ditempoh dengan tenang..

    ReplyDelete
  3. i told abg fariq once about "sakit tu kan penghapus dosa2 kecil" than he replied "kalau cam gtu, org yg kena AIDS tu dosa besar dia terhapus la eh". hahaha.

    ReplyDelete
  4. thanks kak yati..;)
    da chek up da...
    tp x baek2 juga nie...

    apei:
    betul tu!!sakit mcm mana pun bile dengan yg tersayang apa pun x sakit..sume sehat..;p..saja nak manja2..hahahha

    kak yana:
    tu x termasuk lam list..;)
    AIDS tu cari penyakit..ni sakit tuhan bagi..hehehhee

    ReplyDelete
  5. ughhhhhh ... susahkan kalu dah sakit2 ni?

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا