Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, April 15, 2009

FiNAllY we GOt It !.;)

salam
apa khabar...
ujan lebat kan arini?uish giler ngan jalan jem plak tu..hehehhe

pagi da jumpa ngan my sayang arini...
berujan la kami pagi tadi..hahaha...
semalam ke T tYmeS lagi..yeah yeah..da beli da new beg!!
exactly like da one yang kami tgk kelmarin..tu yang kami suke..lik keje semalam terus ke sana...alhamdulillah ujanda berhenti time lik keje semalam, so b pick me kat Kl Sentral...
terus ke sana beli fresh milk bee..
then jalan2 kejap n beli beg n terus blahh...;)

kami ke Jalan Gasing PJ, enjoy our hot tea di kala sejuk2 ni kan...
arini im quite bz..;)pagi ni je ada "emergenetics workshop"..supposely until 4.30 pm kang but kena join half day jer coz tengahri ni kena handle Risk Management Workshop kat PNB Darby Park...gone lagi halfday dengan workshop...

aku suke risk workshop ni coz dis is my 14 workshop tHAt i handle since i was in dis department a year ago..;)..best giler kat Risk Department ni..aku blaja to handle Risk n be a RISK TAKER!!
so pagi2 mula2 keje da kena setting laptop for presentation petang ni..thanks god all da slides da get ready...

2 comments:

  1. aah. pg td adelah pg yg sgt ssh nk bgn. hehe. sedap betol. dpt pulak mlm tu xdpt tdo sbb kepanasan. hehe.

    ReplyDelete
  2. hehehe
    ye ke?sama laa kite..apakan daya daku bekerja..hahaha..kepanasan napenyer?

    kan ke ujan tghari semalam?

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا