Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, April 1, 2009

AKu RinDu KAMu-kaMU


salam
teman - teman alam maya...
sahabat-sahabat saya di luar sana...

tak tau kenapa pagi ni saya rindu pada teman-teman..
mungkin da lama x bersua barangkali..
masing-masing sedang sebuk mencari kerja dan bekerja juga...;)

dalam kesibukan hari ni, pagi nie..hati terkenang zaman belajar dulu..kalau laa masing-masing ada bersama saat ni kan best..kesibukan 2 3 hari ni bikin kepala jadi pusing...saya perlukan runag dan udara..untuk bernafas dan berfikir sewajarnya...

terima kasih pada mereka yang sudi melayari diari hati saya ini terutamanya pada sahabat alam maya nie..kite x penah jumper pun tapi di sini kita mesra bersama kan?

terima kasih kawan-kawan...;)

p/s: bila laa nak siap DI aku nie..waawawaaw..nak nangis nie..ari2 kena pakai head phone ni nak siapkan Domestic Inquiry nie

3 comments:

  1. selamat bekerja dan selamat merindui rakan-rakan..

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا