Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, April 9, 2009

LunCh nGaN maMA

hehehehe
best kan kalau tyme keje leh lunch ngan mama?
hahahha..for da 1st tyme selama setahun 1 bulan 9 hari aku bekerja, arini aku lunch ngan mama tyme keje..;)

kebetulan mama dtg Ampang Park tadi tengahari ngan my sisters..sekali ngan dak Mok aku ni ha..tanya dia nak mam apa?..kakak nak mam "nenel aka mcdonald"..dari jauh dia da nampak 'M" tu, da seronok da dia..

pula dalam tu ada playground, sambil2 tunggu adik aku g beli, dia main playground dulu...;)
then pasni mama nak g KLCC jap..dak kecik ni tamau lik dulu.."kakak nak g alan-alan, along ninggal"..hehhehe..bab jalan bg kat dia dak sorang ni...

kenyang arini, mama blanja..;)
hehehhe

3 comments:

  1. lagi best kalau makan tu orang belanja kan?

    ReplyDelete
  2. dato:
    memang best giler...;p
    da setahun kerje baru semalam lunch sama...

    kak atty:
    besh kak...;)
    tunggu fir keje then u will knew it..;)

    apei:
    hehehhee..tu yang lagi best tu!!
    hehehhe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا