Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, April 21, 2009

BoNus DA maSuk!!AlHAmDuLillaH..;)

salam,
cemana arini..best kan ujan pagi tadi..huhuhu..
patut laa malam tadi sejuk je tido..ujan rupenyer...;)
keje x arini?ke tarik selimut lagi sejuk2 ni ha..;p
hehehe..thanks sayang anta g work pagi tadi...arini ke oficce with my sayang..bee ada job kat kl arini..so pagi tadi jumpa bee...

ujan renyai jer dalam perjalanan arin, malas bee nak bawa keta n aku lagi prefer naik scooter kesayangan kami tu time2 macam nie..for sure...confirm memang jalan jem giler pagi tadi..tp kami relaxxxxxxxxxxx...;)..bleh selit selit celah mencelah lagi bee aku nie...
owh ya...BoNus DA maSuk BABe..Hehehehe, syukur alhamdulillah dengan rezeki yang allah beri semalam, semalam dapat ma..;)..hahaha..x lupe juga buat mama...apa yang ada itu yang aku berikan pada mama...

xper, ujung minggu ni dapat lagi ma..hehehhe, so all over, flight ticket checked for next week...cant wait for da day..;)..wait for me islanddddddddddddddd...love ya...
semalam lik keje ke Mid with my dear, g beli barang2 rumah n dinner sama2..;p..having sweet momenth kat Kenny Rogers..hehehee, bebudak dalam ni memang kelakar plak tu...ade2 je dorang sumer...menyanyi laa, melawak laa...

perasaan happy sangat!!! alhamdulilah murah rezeki bulan ni... hope bulan berikutnya pun akan murah rezeki lagi!!! senang nak buat perancangan masa panjang kan!!! sekarang ni semua nya kepa pikir dengan dalam nya... Ya Allah, terima kasih atas rezeki yang Mu berikan...

next month something special for mama..me n my dear ni ada something special to give to mama n ayah...cant wait bee!!!..lurv you..

8 comments:

  1. yeay bestnye dah bonus dah masuk.. pe lagi soping moping ar pas ni hihi.. jgn lupa simpan sket tuk saving ;)

    ReplyDelete
  2. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    waaa.. dapat bOnus bessttnyee...
    hee~

    have a nice day dear!!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  3. wah. bonus tengah tahun kah? awal gila. best nye!

    ReplyDelete
  4. kak yati:

    yaaaa saving is da 1st thing to go..;)
    hehehhe..shopping mopping harus...weekend will do..;p

    dato' masri:
    jom!!!

    iqa:
    u too enjoy sayang...;)
    have a nice day too

    hey beautiful:
    awal kan?
    hehehehhe
    rezeki alhamdulillah..:)

    ReplyDelete
  5. mau jalan-jalan kemana?

    senangnya dapat bonus :) senyum

    ReplyDelete
  6. zener:

    thanks zen..;P
    Jalan2 ke utara tanah air...hehehe

    kak atty:
    beshh!!hehehe

    ReplyDelete
  7. ..alhamdulillah sgt...lately rezeki kitorg di TH mmg murah..syukur sgt...tima kasih TH..huhuh..;p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا