Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, April 15, 2009

Do I LoOk lIKe I caRE???

wahai 'kamu' yang aku fikir rakan taulan. Kalau kamu tak suka dengan aku dan blog aku dan entri-entri aku ini kenapa kamu masih nak baca blog aku? Kamu macam tak suka aku, konon nak kondem entri aku akan tetapi kamu ari2 baca blog aku?Tak baiklah beb kamu nak dengki dengan aku, pernah ke aku memekak macam anjing kat laki kamu dan kondem entri-entri kamu? Ada? Pernah? Setakat yang aku sedar ni, aku tak pernah lagilah nak pergi komen 'menyakitkan hati' orang.Maaflah tapi nak nasihat sikit sebagai tanda aku hormat sesama bloggers.

tu khas buat "KAMU"
sampah laa kalau ari2 nak call BF aku nak mengadu..kamu tu sape?
x malu ke?eeee tolong lah...ke sape makan aiskrim dia rasa sejuknyer???
so silakan baca entri ini...

sekian

p/s: belle aku pinjam ayat kamu..;)

7 comments:

  1. betul. sape kamu nak cakap banyak kat sini? tetibe kan...?hehehe.

    ReplyDelete
  2. tau xpe...;)
    orang x kacau dia tetibe giler meroyan plak kat BF kite...

    ingat KATA-KATA DALAM ni SEMUANYA UNTUK DIA ape???

    MASALAH JIWA BETULLAH..:P

    ReplyDelete
  3. sesuatu diperkatakan kerana cemburu.
    itu fakta.kan2?

    hihi..bersabarlah,manusia membencikan ini kadang2 beri manfaat pada tahap kesabaran kita. :)

    ReplyDelete
  4. CEMBURU?
    rasanya yang sedang cemburu tu yang giler kot...;p

    MANUSIA XSEDAR DIRI...
    sesuai untuk dia....

    thanks ek...

    ReplyDelete
  5. ..sha, tanamkan sabar dalam diri kita krn sifat itu akan membuatkan diri kita diingati dan dihargai,jika tidak hari ini, insyAllah akan tiba saatnya nnti...
    ...i know he loves you more than anything, soo juz jaga jer relationship ko..jgn dilayan perempuan pathetic tu,at least ko ada "shah" dan perempuan tu ada apa? ada cerita kosong dia jer...

    ReplyDelete
  6. hey, cerita kosong? siapa kata?? silap orang laa beb..daun pandan dalam scooter..hahah:)

    ReplyDelete
  7. eh..ada gak ke perempuan tu dalam ni..;)
    "PEREMPUAN KER"???

    WELCOME MISS!!!
    nak daun pandan dalam kereta pun ada kalau kamu tak cukup nak masukkan dalam masakan...:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا