Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Sunday, April 19, 2009

kAMi SEdanG BERCHINTA..;)

salam..
hye..;).cemana ari minggu..bz ek?aku?tersangat laa bz bersama si dia..spending time together the whole weekend..ye laa ari biasa x bleh jumpe lama2..keje maaaaa...;)..hehehe

so, korang wat per semalam ek?cemana la my one love sister di sana tu ek?mesti have fun giler...;)kan?kak atty dengan futsal fir...apei n orked buat ape agaknyer ek?hehehhe..mesti masing2 gembira di samping keluarga hujung2 minggu nie kan...

malas nak update semalam..sebok dating ngan bee..jangan mare haa...;)..hihihi.semalam b keje..lik keje terus bee pikup aku kat umah...kami ke TIMES SQUARE..N KE LOYAT...;P..jalan2 n makan2 kat KFC..Heaven coz dua2 tengah lapa giler kan yang...;)...borak2 n lepak then ke low yat, nak cari TECH 11 b, cantik n smart...aku suke for sure yg white pink to..;) ..see my sayang taste for my new shoes nak g keje..high heels..;)...heheheh..he loves dis one..;p

aleh2 b belikan aku casing hp yang baru..just like the one he used sekarang...thanks yang...love u...we having a very deep conversation for something that happen lately...terima kasih ya Allah kerna di hati kami penuh cinta dan bahagia walau ada manusia yg cuba merosakkan ikatan kami beberapa hari ini..sesungguhnya hati aku bukan lalang untuk merubah pandangan terhadap bee dengan kata2 kesat yg KAMU lemparkan..;)..maaf ya caramu terlalu murahan untuk di bandingkan dengan kasih sayang di jiwa kami...tiada apa yang dapat merungkai ikatan ini dengan adanya ikhlas dalam mencintai di hati kami..

so plan nak ke down town but ari pun da start raining biler kuar dari times square tu, so we went to Digital Mall, PJ...cari psp casing baru.looking for psp skin too...;)..will come back here again...for sure!!

around 9 da ada kat umah..layan Resident Evil kat astro malam ni, best giler..borak2 ngan bee for our plan tuk sunday means today..;p..belom ilang penat arini da pk untuk sok...yaaaaaaaaaa dats us!!!we've plan for every single thing...

so as we plan, pagi2 lagi aku da keluar ke University LRT, waiting for bee there, pagi x pagi sgt la..pukul 8.30 aku da kat sana...kami ke Tang Lin for breakfasat laa, mana lagi kan?our feveret stall ever..bee dengan mee kari n aku dengan kuew teow kungfu daging..hahahaha..so heavy kan?..;p...cukup ntuk menampung kenyang aku sampai petang ni..hehhehee..

then straight to Pasar Pudu.every sunday, wajib kami ke sini, bukan nak cari ape pun, lepak2 jalan2 coz b nak cari barang2 tuk site projek dia..n aku for sure laa nak cari ikan kan..;)..bee manjakan aku sangat..hehhee...;)...arini bee belikan aku woods untuk letak dalam akuarium aku..thanks yang...x luper juga, be beli pam akuarium dia...cost around 50, x mahal tp berbaloi bile ke sini...;)..aku dan dia sgt suke giler dengan ikan...;p

then terus ke sunway, plan nak tgk movie tp memandangkan lewat sangat start terus ke game laaaaaaaaaa...;)..puas arini kami dengan daytona...time crisis n menari together...;)..heheheh..x sangka sayang aku ni pandai weh menari..hehehe..terlompat2 dia ikut kartun tu menari...we having so much fun today...

da penat layan game tekak pun haus, terus ke tempat where we having fruit ice babehhhhh...;)...heehehehe, sedap giler di kala ari yang sangat panas skang ni kan?campuran buah2an segar..ada strawberr, kiwi n mango..x lupe one scoop of ice cream..delicious!!!!sejuk sampai ke lelangit..heheheh...

sedang borak, jumpa plak alan n da geng...my schoolmate n member tgh makan 1901...;p..ramai pula yang makan ice fruit dengan kami ni tadi...panas terik kat luar x bleh blaa...dis is the best time untuk makan sejuk2, xkisahlahh aku yg sedang selsema ni pun layankan saja...;)

penat seharian kat sunway, then ke PJ OLDTOWN again, bee nak beli ikan bandaraya laa pulak..nak masuk lam akuarium.nak yang macam nadia ye kate..;)..terus kami ke sana pula n again bee belikan aku pokok tuk letak dengan wood yg bee belikan pagi tadi tu..;p

ari pun da macam nak ujan.so kami pun balik jer, sampai umah terus setting cuci akuarium n bee pun da mms kat aku pum baru dia..;)..macam air terjun je...cantik...petang b ada date ngan member2 opis lama dulu kat WHITE COFFEE, BANGSAR SOUTH.

so macam mana weekend kamu?

2 comments:

  1. orked nakal sgt.. mama dia dah malas nak layan.. so papa dia lah melayan kerenah dia.. rumah abis bersepah orked buat.. sejak dah pandai merangkak ni.. perhh lagi penat nak jaga dia..

    ReplyDelete
  2. heheheh
    bestnyer...;)

    ti da jalan abes laa..
    mengemas laa dia pulak wif mama dia...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا