Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, April 23, 2009

KAMi DAn SeMAlaM

selamat pagi bee..
selamat pagi ma n ayah...
selamat pagi kawan-kawan..;p
hehehehe...sorry saya x gile pagi ni ok...im truly heapy with my life sekarang ni..syukur alhamdulillah...
thanks to ayah n mama, pagi ayah ngan mama anta aku g lrt..heheheh..best oooo biler pagi2 nak g cari rezeki ni di anta parents kan?sayang mama ayah aku tau!!hehehhe..korang mesti sayang mak ayah korang gak kan?xder dorang xder aku ni..tau!!

back to story..hehehhe...semalam, lunch aku g Ampang Park ngan nadi..macam biasa g mam laa lapar maa..;)..then kami ke kedai2 ni , Nad nak cari seluar...puas laa telek sana telek sini...aku masuk kedai English Style ni...aku memang suke masuk sini..tengok hiasan bunga2 dia..owner dia orang melayu...respect aku!!..kedai ni wangi jer coz bau dari potpuri dia yang sangat menawan kalbu aku ni ha..;)..hahaha

belek2 baju, alamak!!satu berkenan di hati..RM10 jer babe..aku pun angkat laa...cun!!kaler ijau apple,..sweet wa cakap lu!!hehehehe..nadia pun angkat 1...tp lain sket laa...nak pakai ke Vacastion tomorrow...;)cant wait!!

owh ya, petang semalam my sayang datang office..amek kami kat sini..thanksssssss sayang...;)..love ya...amek kami petang2..rajin sungguh sayang aku ni..;)..x kira laa dia jalan jem ke idak..kalau da dia nak terima saja...terima kasih bee..;p

plan arini, nak g pasang tombol pintu kat umah Nadia..;)..tu yang b amek kami ni..nak g hardware cari tombol..sayang aku ni prihatin orangnyer..walau pada teman2 aku..kalau baek ngan dia..10 kali lebih baek dia boleh jadi..;p..tu yang aku hormat pada dia..walau kadang2 tu garang!!heheheh tp aku sayang...

terus ke hardware cari barang..puas laa dia duk menyakat Nad n aku..ada je citer n aksi dia dalm keta..siap dia bleh call nadia kenakan WAKENABEB kat Nad tengahri tadi...bab mengusik memang pandai sayang aku ni..;)..humor dia x pernah ilang walau dengan sape pun dia..;p..tu yang wat aku senyum sampai telinga arini dengan keletah dia..

so, ngam, barang semua da dapat, kami terus ke umah Nadia, kakak2 uamh di apun da balik keje jadi x segan sangat bee nak wat job dia..aku suke teman bile dia ke site, jadi aku tahu susah senang keje dia, jerih payah nak dapatkan rezeki, my dear ni buat freelancer electrical..so kadang2 dpt job laa n dia da banyak client tetap x kira di mana jer, yang mana dia boleh tolong dia tolong..itu memang perangai dia...

puas laa nadia pujuk nak bg duit kat bee, langsung dia xnak!!siap marah kat Nad lagi ada coz nak bagi duit..."kalau bg lain kali dia xnak buat lagi"..;)..see my sayang ni memang generous tp pada mereka yang menghargai jer la...;)

then Nadia ajak kami g minum memandangkan bee tamau wit dia, so dia nak blanjer kami makan..ni la orang kat ORANG BERBUDI KITE BERBAHASA kan?..kawan2 aku memang tahu hormat orang...tu pasal aku sayang kawan2 aku..;)tp bee gak yang bayar, dia bukan jenis nak duit pun sayang aku nie..;p..kami lepak kat Jalan Gasing having tea n Tosai..hehehe..layan weh petang2 minum tea kat sini...

bee anta Nad balik then bee anta aku pulak balik umah..sepanjang jalan pulang kami berbual laa...bergelak sakan...jalan plak tengah jem...;)..macam2 kami sembang, dari perangai2 manusia sampai lah ke hal kami..;)..thanks dear for treating my frenz so nice..;)

he brings my luggage too..;)..kan nak vacation ujung minggu n i...;)..macam2 ada babe..x sabar nak g..lurv my dear!!siap bawak short dia..aleh2 mama yang buatkan malam tadi tuk bee

4 comments:

  1. ..aku bergaduh dgn pakcik di kaunter bayaran...hahahahahaha..tp last2 dia jg yg blanjer...geram tull...;p

    ReplyDelete
  2. wah...wah...anak daddy. seronok betul bershopping dengan cayang dia!

    ReplyDelete
  3. cepat la kawin..jgn lupa ajak yer..nasi minyak tuu :)

    ReplyDelete
  4. nad:
    dia memang gitu beb!!
    heheheh...

    DrSam:
    hhehehhe, sronok doc..;)
    ya im daddy's gurl!!

    Keylee:
    insyaallah..
    will jemput everybody..;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا