Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, April 15, 2009

SiZZlIng FoR LunCh!!

anyone nak try??
hehehhe..jom ke Ampang Park..ok laa sizzling kat sini ni ha..
tadi aku ke sana untuk lunch ngan office mate aku...


nadia n jue..


tiga2 makan sizzling..banyak lak tu...;p
lepak n borak2..biasa la tengahari kan...

ke sana coz nad nak cari pario untuk pakai ngan punjabi suit dia beli kat Jakarta aritu..aku pun berkenan juga...cantik!!..ti mama g nak kirim gak laa...hahahaha..




















9 comments:

  1. lama tak makan sizzling.. sedap lak tgk.. =)

    ReplyDelete
  2. hehehhe
    mari lah kiter pergi makan?

    ReplyDelete
  3. cantik gile baju kat pic last tu...
    lau kaler itam ngan merah mesti seksi kan.. :P

    ReplyDelete
  4. comel baju tu :)

    ReplyDelete
  5. sizzling itu di bahagian Ampang Park sudut mana yaa.. :) mahu mencuba.

    ReplyDelete
  6. hhehehehe
    baju tu beli kat jakarta...kat sini xder laa..tp cantik...saya sangat berkenan ok..;)

    koishie:
    sizling tu dekat food court je..
    hehehhe RM5.80

    ReplyDelete
  7. ...nnti kalo kita g jakarta lg..kita kasitau eh, boleh la korg pesan baju tu..huhuhu

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا