Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, April 8, 2009

kEHEApYAN MeLAmpAu!!!.;p

hehehehe
salam, lupe plak nak bagi salam..hahahha
ntah tetibe aku nak gelak biler teringat sorang orang tu!!kesian dia wehh...;p
hehehhee... arini im in purple..;)

nape ye aku heapy giler arini???
sebab keje aku da settle..yeah yeah..
and siler di pikir2kan tentang aritu nanti..
aku jadi tak senang dudk!!!juz cant wait for it babe...;)

to my sayang busyukkkkk tu...
rindu sama kamu yang...ari2 call..da 3 ari x jupe nie...wahwawhahwahwa....
ngah buat ape la tu dia...tadi call ngah ada keje jap kate dia...

To my dear sister..tahniah coz da dapat keje..gomen lagi..hehehehe..tp jauh sket la kan..kena posting kat Klang...;)..xper...naik bus laa yer..arini dia g wat fully check up...semalam dapat surat tawaran..alhamdulillah..aku tumpang senang adik2 aku da berkerjaya..x macam cacing panas da duk umah cari keje..hehehehhe...tahniah ngah!!

x sabar nak tunggu ujung bulan ni...goin somewhere again!!
thanks Jim for da nfo...tapi x kira nak jugakkkkkkkkk!!!
hehehehehe

puas la ok survey ngan nad tadi..geram n x sabar babe..hehehe
life's been very gud..yeahhhhhhhhhhhh..;p

im thinking of something but i will tell u later bout dat ok my dear frenz..;)
livE uR liFe FREaNZIe!!!

x sabar ni nak lik umah..tadi ayah call, dak mok ku ada kat umah yeah yeah..nak bawa dia g main taman petang kang..;p..lama x main kat taman mainan ni..ujan jer skang ni kan..;)

3 comments:

  1. wah nak gi mana ujung bulan ni? selamat jalan2..

    ReplyDelete
  2. she is sooo comel!!!

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا