Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Sunday, April 12, 2009

a nyTe WIth FreNz..;)

salam
heapy sunday to all..hehhee
kejap jer sok nak keje da kan?aduss boring tul ar...

where am i?aku kat umah ni..ujan seh kat luar..harus tidur ku lena malamni..hehehhee..so heapy n penat spending weekend with bee n frenz semalam dan hari ini..;)


thanks sayang...
arini pagi dlam kl10 aku keluar tadi..having breakfast with my dear kat Brickfields..ya our favorite thosai place laa kan..;p..aku dengan tosai garing n bee with rawa tosai feveret dia..;)..

then kami ke Pasar Pudu arini,...g cari ikan laa..yeah yeah i got new baby..;p
thanks yang for lovely couple turtle..;)..hahahhaha...finally be got it one for me!!dlu aku pernah ada gak, present form my auntie coz dia tau aku suka sgt pada haiwan2 begini..hehehhe.thanks b!!

ujan lebat tghari tadi so terus b berdesup ke Sunway Pyramid pula..nak g beli barang n cari barang sket..jalan2 laa kan..de 5 ari x jupe b..;)..hehehe...having lunch kat sana juga n x lupe J-CO DONUT tuk mama.. belikan for my mama...puas laa round kat Jusco, Quicksilver, Nike, Adidas nak cari shorts pant for him...tp aku plak x berkenan di mata...

lunch yang sangat sedap arini..hahaha.b on dite for nasi so ye mam western today..;pme?having sweet & sour chicken rice..yummy babe..air laici share berdua..huhuhu..;)..yang best bukan minum dalam cawan tp dalam balang!!!hahahaha...

thanks for a very meaningful and precious day today b!!

malam tadi kami ke KLCC..before that ke AKUARIUM, find something tuk ayah kat kampung..kami memang suke ke sini, tenang n aman bile tengok ikan menari-nari..giler best n banyak..;)..kalau la aku ada kolam ikan kat umah...heehhe

ari nak ujan so we plan naik lrt je ke KLCC coz nadia n his bf da tunggu kami for our movie day..yeah yeah...FAST & FURIOUS was damn great babe!!b aku pun da mula la ngan aksi2 drift dia pas kami lik malam tu..hehehhe..pengaruh movie kuat ni dia ni..hehehe..

movie kami start at 6pm..abes je movie sempat aku n nadia ke HABIB..hehehe..g tengok diamond ring..;)hahahaha..then kami ke Putrajaya, lepak kat Dataran tu, ramai family yang datang bw anak2..ada yang main badminton, ada yang main basikal, ada juga yang wat reunion kawan2 sekolah agaknya..since dat nadia bf stay kat sana, so malam tu dia bawa kami makan kat Presint 8, kebetulan b officemate pun duk situ so malam tu dia pun join kami, so open table laa 7 orang kami..:)..berborak tak ingat diorang ni!!.;)

we having so much fun on dis weekend..how bout u??
ke mana kamu?..sok keje...alaaaaaaaaa malasnyer.....blue monday melanda ni..hahahaha

1 comment:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا