Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Sunday, March 29, 2009

HYe BAbeS iM baCk


salam..
hi all..lama x updates kan?hehehhe..not in da mood of writing laa..hehehe..penat ler lik dari penang aritu..;p

but today im good..hehehhe..
ben 3 days kat penang...;p..
best giler...kena laa pegi kan..tanggungjawab maaa..keje tue..bukan g jalan2...tp sambil2 to ada masa juga lawat tempat orang...;p

stay kat bayan lepas since dat office ngan airport dalam 2 km jer..so dapat satu bilik yang besar ya amat untuk aku diami seorang diri..
wawawawa..heaven maaaaaaa...hahahhaa, xder gangguan..cuma ada bee peneman setiap malam yang xkan henti untuk call aku sampai laa aku terlena...teman bicara sebelum masuk tido..;)
thanks sayang...risau dia aku lama sgt kat penang tue ha..


1st nyte, aku di bawa ke area abayan lepas juga..lepak makan kat Mee Udang Chantek..;)..nama pun best kan?hehehe..memang sedap..giler besar2 udang dlm mee dia...murah n fine laaa kan..sedap!!rugi kalau datang sini x makan mee tu dorang kater...

anyway, aku ke penang with my uncle, Pengarah Tabung Haji Wilayah Persekutuan together with Timbalan Pengarah TH Ipoh and Perlis...;)..di iring big2 boss perjalanna aku ke sana..memang best...x macam pengarah langsung dorang ni biler out of office masing2..kelakar plak tu..memang gelak jer lepak makan ngan dorang nie..

keje is keje..da whole Rabu memang ari keje aku kat TH Penang tu..sehari suntuk kami jalankan sesi Domestic Inquiry kami n im one of da panel..kesian juga, but atas dasar keje kami kena lakukan juga...

da next day, we when for dinner kat Nasi Kandar Kapitan...one of da famous nasi kandar kat penang nie..siap masuk paper lagi..lg famous kalau sebut Nasi Beratur..hehhehe..kelakar kan nama dia..tp kompom memang korang kena beratur babe biler nak order..kedai sempoi jer..atas beca jer..tp serve laju giler n superb babe..sedap giler..hehehhee....dekat dengan Masjid Kapitan..maybe kalau tanya kat orang2 penang ni sumer kenal kot laa kan..;)

3rd day , kami lepak siapkan report plak since dat flight balik aku pun malam so before balik kami di bawa ke Balik Pulau, just nak makan LAKSA JANGGUS jer pun..;)..aku yang x minat laksa ni pun kena paksa makn juga oleh big2 boss aku nie..;p..siap dengan ABC Aiskrim special..;p..best giler n sgt jauh dowh.....;p..jalan plak macam ular kena palu..aleh2 sampai bilik perut leh lapar balik..hahaha..

so petang tu kami berangkat pulang..naik flight dengan perut penuh ler..;)..naseb perjalanan x lama if not sakit badan laa aku...;)..x sabar nak lik coz b pikup kat kl sentral..dia nak g airport aku x bg coz jauh b nak dg sana..so aku amek erl jer lik kl balik..sempat sambar adiah tu bee kat airport penang..;p..hehehhe
da best part is tyme flight aku balik tu ari pas ujan so i can see a very clear view of a rainbow..;)..
giler cantek ya amat!!!

6 comments:

  1. ye...saye tau mana nasi beratur tu...kuah daging dia mmg superb...nak2 kuah campur...hehe...slurrpppp...tiap kali balik png mesti singgah sini dulu baru balik rumah...haha...abg fariq tak boleh blah awal2 pagi smpi penang mkn nasi kandar dulu...hahaha...

    ReplyDelete
  2. hehehhe
    memang sedap...;p
    ti nak ikut kak yana plak lik penang laa...

    nak pi beratuq lagi...;)
    dapnyer....samapi laa nie terasa lg

    ReplyDelete
  3. penang? huuuuuuuuuuuuu..bestnye. aku teringin nak pegi penang. dh lame tak pegi. mesti makin best kan?

    ReplyDelete
  4. best giler sayang oii...;p
    ti kiter wat trip ke sana plak ok..;)

    ReplyDelete
  5. terimakasih kerana undangan eklusif menjadi ahli kelab blog ini :)

    Seronok kerja dan sekali sekala dapat keluar dari ofis.

    Laksa jangus - first time dengar tu.

    ReplyDelete
  6. hehehe
    sama2 my DR...;p

    kerna diri2 kamu di luar ni sungguh berharga..itu tanda kamu2 di hati saya....;)

    should try laksa janggus..;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا