Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, March 11, 2009

LunCh @ Al-Rawsha Restaurant

salam
selamat tengahari..;p
da lunch da?makan aper td?
saya?makan kat Jalan Damai tadi..;)

hehehe..arini Hj. Azman treat lunch for pur department, so arini kami ramai2 makan kat luar..all my staff department lunch sama..di abawa kami ke Al-Rawsha Restaurant kat Jalan Damai off Jalan Ampang..best giler!!

arini makan Arabian Food..giler banyak pak arab ni makan..kedai dia unik sket..kalau nak makan bersila pun bleh..kalau kat luar lagi best bawah kanopi besar warna warni lagi..hehehhe..

menu memang superb!!thanks Hj Azman coz bawa kami lunch sini arini..;p..next tyme g lagi..sini leh buffet n buka puasa..buka sampai weekend ok..;)..so bleh bawa famili datang sini makan nanti k..kompom memang sedap!!..heheheh..

arini kami makan Chicken Mandy and Lamb Mandy..nama nasi tu MANDY ok..hahahha..tul babe..;)..aku pun gelak mula2 dengar..but this is their specialty..;p..banyak n sedap giler...u should try..;)

for drinks we had Apple Juice, Carrot Juice, Pineapple Juice, Strawberry Mou Ice Cream n Red Mint Tea..superb!!delicious n sgt kenyang ok..;)..makan berdua memang x larat ler nak abeskan..dekat jer ngan opis aku..x sampai 10 min pun..hehehe

again, THANKS HJ AZMAN..;)..alhamdulillah...moga murah rezeki lagi..;p

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا