Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, March 10, 2009

KAmi kE Dr. FisH

salam
selamat pagi sumer..;p
amacam arini?sehat x?cuti lama kan biasa laa..ader gak yang x g keje arini..sambung cuti lagi ker?hehehe..

aku da keje arini, pagi2 da g beli nasi lemak for mam pagi..lapa giler..semalam x makan nasi langsung pun..semalam g maulidur rasul..korang g x?

semalam aku sangat bz dari pg sampai ke malam..;p..ujan2 pun bz gak..heheheh..aku tido umah member kat Vista Angkasa semalam, coz pas subuh da gerak ke dataran Merdeka..;p..kalau tido umah x sempat laa nak ke KL pagi2 tue..;p..thanks yang anta g sana..;p..lik dari Sunway Pyramid terus bee anta ke umah Nad..

thanks yang anta g umah nadia semalam ek..lepak2 umah nad, umah bujang kan..lepak tgk dvd pas lik dari Dataran semalam, ari plak ujan nak lik umah pun xleh..
n semalam lik g juper Ucu kat KL Sentral..arini ada appoinment ngan pak cik saya nak wat treatment rambut..;p

yeah yeah..da cut da rambut semlaam..heehhe..abes da pendek..da macam POSH SPICE da..;p..hehehhe..thanks Ucu watkan rambut along jd gini..hehehecun ngam suker bangat...;p..memang dari kecik Ucu aku jer yang potong rambut aku nie..pak cik aku ni sgt pandai potong rambut so kalau nak try g KL Sentral sallon dia kat situ..satu2nyer saloon dalam KL Sentral tu..;)

sempat gak wat treatment rambut semalam, dari kul 11.45 until 2.45 baru siap done my hair..hehehhee..lama kan?da lama x bermanja2 ngan badan sendiri..;)..orang cucikan rambut, stinkan rambut..uwhhhhhhhhhhhhh best giler..

hehehe..lik mandi n bg dak mok Tasha aku mamam, li KFC tuk dak kecik tu semalam..;).then kuar lik ngan Bee, bee abes keje then g kl, park scoot kat DAYABUMI then naik lrt kat CM g ker KLCC..hehehehe...jalan jer arini dari pagi sampai ke malam...mals nak drive so kitorang naik lrt..elok sampai klcc ari ujan..naseb naik lrt..hahhaa

lepak food court makan mee kari..nak tgk movie tp citer sumer start lambat, malas laa..then just jalan2 n makan jer..;)..thanks b

lik kami ker CM since dat ari pun ujan lagi..;P..aku bawa b to DR FISH..hehehheb plak wat treatment to...geli jer b kater..tp best n kaki dia jadi bersih..da laa putih kaki b, pas buat buat tu jadi pink jari jemari bee..hehehe..comel jer..

murah je, n ramai orang petang semalam..japanese arabian sumer pun wat..;p
happening jer..relax jer b kaki dia di makan ikan..hehehe..then baru kami lik umah..uajn pun renyai2 jer da..;p

how's ur weekend?ke mana cuti2 nie?lik kg ek?

8 comments:

  1. wah seronoknya dia dating jln sana jln sini. okey ler tuh.

    haish, aku sgt geli la dgn rawatan ikan itu. geli dgn apa2 menatang yg lembik. huhuhu

    ReplyDelete
  2. hehehe
    nak ikut??jom...;p
    dating ramai2 baru meriah...;)

    ReplyDelete
  3. hehehe
    nak ikut??jom...;p
    dating ramai2 baru meriah...;)

    ReplyDelete
  4. ninie..ptg rambut ek..mananya picture..hehehehhe..

    kepunyaan siapakah kaki itu..

    ReplyDelete
  5. heheheh..
    kaki bee laa kak..;p
    rambut??
    owh dat picture is sensed..;p
    hahahahahha

    ReplyDelete
  6. macam best je wat fish spa tu.. tapi tak berani.. takut geli huhuhu

    ReplyDelete
  7. pergi dating..memang la seronok...cube jadi mcm aku...tak kemana2..bosan...lalallallalala


    (^_^)

    ReplyDelete
  8. nurhayati:
    heheheh..best kak, u should try..mmg bersih kakikiter pastu

    apisz:
    g la jaaln2 tgk orang..;p
    x kuar wit pun

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا