Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, March 18, 2009

spAghETTi..WoRDroBe AnD cOffEE taBLe

salam...;p
selamat pagi yalls...;)
sejuk kan??eeee...sejuk giler pagi nie..lebat giler ujan pagi tadi..sebelum subuh aku da terjaga dengan kedinginan yang mencengkam tulang putih nie..;)

siap2 terus aku kuar umah, by 6.45am aku da tercongok kat lrt Taman Bahagia, giler awal..aku tersiap awal laa pulok..;p.hahahah...sejuk ya amat kat lrt ni pagi2..berangin jer..ujan memang lebat giler..so kena laa sediakan payung arini, aku budget mesti ujan di mana2 nie..alhamdulillah, aku bawa payung td, sampai Ampang ujan still turun dengan lebat juga..

7.30 aku da punch in arini..orang pun x ramai lagi yang masuk, jalan jammed barangkali..so baca paper jap laa...;p..sambil di temani milo panas.perghhhhhhhh heaven babe, biler air panas menyusuri kerongkongku ini..heheheh...sejuk ilang sket...;)

semalam lik keje sempat aku singgah ke Mid Valley with Nad, g beli wordrobe for my cayang tu, yang dia berkenan kelmarin, so aku g order semalam n bayar, arini akan sampai kat umah bee..yeah yeah almari baru yang..;p..pasni da bleh kemas2 da umah tu ok..

biler da kat sana terbekenan la plak ngan coffee table nie..giler cun n smart..ape lagi aku n Nad angkat juga laa sekali..hehehhe..price dia??memang UNSANGKERABLE BABE!!!!giler ar kan Nad??hehehhe..siap beli 3 sekali semalam..heheheh..tuk umah bee juga 1...

kena laa sediakan rumah sebelum nak jadi Suri Rumah kan?hehehe..so we need to make early preparation laa..umah da ada..perabot da lengkap baru bleh idup selesa kan?xkan nak main kawen jer tp habuk pun tarak..angan2 taik ayam jer laa ko nak kawen..tau???

pagi ni delivery our perabot tu..bee da tunggu da tue..hehehe..aku pun da call guy yg akan deliver barang..cun, barang da ada tgl nak kuar jer..;)

lik umah aku terus masak dinner tuk bee, like i said yesterday, bee nak makan spaghetti kan?heheheh..so here we go!!..;P..aku watkan macaroni tuk bee since dat spaghetti bee da ada kat umah n aku siapkan gravy tuk bee bawa balik umah n tuk makan malam dia mlm td..;)

Resipi kiter kali nie..;P
SPAGHETTI...MACARONI..nyum nyum...hehehe


bahan-bahan yang aku pakai ringkas da senang...
- Ramly Daging Cincang
- Bawang Besar
- Bawang Putih
- Preggo Sos
- Tomato Puri Preggo 1 tin
- Cendawan Butang

senang jer nak masak..campak2 jer..hehehhe..before maghrib aku masak, by the time 8 somethin da ready, cuma tnggu sayang aku lik keje jer..;p..hehehe..lepak kat taman malam tadi, b sempat mam sket yang lebeh bee bawak lik umah..

selamat mencuba yer..;)

2 comments:

  1. hi friend, kalo mau award , dan menaikkan ranking blog kamu, silahkan isi dan kirim ke 10 orang teman2 kamu, isi dengan Huruf depan yang sama, itung2 arisan blog nih ,:D , formnya seperti dibawah ini :

    1. What is your name? nichan
    2. A four letter word: nice
    3. A boy’s name : nugie
    4. A girl’s name : nadia
    5. An occupation : nurse
    6. A color : night blue
    7. Something you wear : Nike shoes
    8. A type of food : noodle
    9. Something found in the bathroom : nice bath up
    10. A place : netherland
    11. A reason for being late :no taxi
    12. Something you shout : number
    13. A movie title : need for speed
    14. Something you drink : Norwegian jus
    15. A musical group : no doubt
    16. A street name : norton
    17. A type of car : nissan
    18. A song title: no woman no cry
    19. A verb : nose

    this list that i've been sent :
    1. JONK
    2. ANNA
    3. MBA FANNY
    4. TE3KA
    5. UKE
    6. AALIL
    7. KAKARA
    8. INUEL
    9. NINIE
    10. ETHA

    tha ya friendm it's always nice to share.. :)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا