Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, March 4, 2009

SlEEpY vERsUs PsP


hehheee..
salam teman2..;P
camat pagi yang....;)
camat pagi abg apei, kak atty's n one love sis n all of u..;p

im sleepy..coz of sinus i had nie..berujan petang semalam..mana idaknyer kan?giler sejuk semalam kan?plus plak pagi td bangun mandi..hahahah..mana x selsema di buatnyer...;P

HOPE sumer sehat2 jer ok..ujan2 skang nie memang bahaya..senang laa di hinggapi sakit..pagi tadi dtg ngan nadia jer dia citer husemate dia demam, suspect DENGI..alaa cian kakak tue..;(..naseb x admitted kat Pantai Medical malam tadi..

alkisah ujan lebat petang semalam kan...Jalan Ipoh banjir teruk, abes laa kereta2 tenggelam kan?cian dorang..kopak laa masing2..xbelh nak buat ape coz setahu aku insuran x cover bencana alam...

naseb semalam aku cepat sampai lrt, basah pun basah laa janji aku lik umah..alang2 nak balik umah basah xper, kalau tyme g keje mau aku lik umah tukar baju..hehehhe..:)cian member aku nad nie..semalam naik train kul 5.30 ptg, 15 minit lewat jer dari aku..train lrt stuck kat Central Market dekat 1 hour..biasa laa musim ujan..computer programme banyak teknikal problem...elok2 bleh sampai umah awal, kul 8mlm baru dia sampai umah..cian dia..;p

pagi ni heaven sket coz boss aku meeting kat luar..;)..hahahha..awal aku sampai pagi nie..7.30..then g JUMPA breakfast nagn Nadia jap..tapau jer laa...since dat boss xder so arini aku nak layan PSP bee sayang!!heheheh..malam tadi bee datang umah..g lepak minum jap kat mapellay..;p..minum teh laa babe..ujan2 ni layan teh tarik best ooooo..;p

layan gak natang nie kan?game best..sound best!!featr=ures lagi best!!patut laa sayang aku ni nak sangat benda alah nie..MAHAL!!but worth it laa..;)..nanti nak g masuk game baru plak..asek layan TonY haWks JER dia..;)..

lunch nak g KLCC jap ar..;)hehehehe..

3 comments:

  1. lor banjer ye..mana tak banjer .tiap ptg ujan lebat..

    makan kt klcc jgn lupes kty tau..

    ReplyDelete
  2. sebelum kawin gua pun giler game. ps2, x-box360, psp, nitendoo wii sumer ada kat rumah. dah kawin ni tak ada masa nak main. kenapa ek?

    ReplyDelete
  3. apei:
    sebab da bz ngan baby laa bro!!
    heheheh..;p

    to bg free 8 juta pun sha tamau daa kalau ader baby..;)

    atty's:
    ok jer sis..;p
    hehehehe...makan x luper punyer..;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا