Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, March 6, 2009

FriDAy FeVeR!!

hehehe
salam...
mekaseh teman2 for ur kindness and care..;p..i lap u alll laa...
heheheh...alhamdulillah da ok sket arini..walau malam td xbelh tido coz badan panas membara2...;)

dont wory abg apei..ubat akan ku makan..;p..tenkiu..thanks kak atty's too..;p..
pagi ni ada bacaan Yassin kat opis..macam biasa laa tiap2 pagi jumaat akan baca yasiin berjemaah..alhamdulillah...

lunch tyme nak g Jlan TAR jap..;)..semalam member bee minta tolong carikan tudung Ekin untuk tunang dia..kawan punya pasal..xder hal babe..;)..tu memang bee aku..member2 xder hal punyer...sumer dia tolong..;)

sok aku ke Shah Alam, my little Princess nie nak wat cukur jambul..;)
x sabar nak g sok..hehehe..see, ni laa baju dia dua beradek akan pakai tuk esok..comel kan??

n sok gak wat besday party tuk Ara juga...yeah yeah..da 2 tahun anak aku ni..
dia ni cerdik sket..n garang babe..;p..hehehhe..tp manja ya amat...badan halus jer..;p..comei2 jer badan dia..present pun aku da beli da...x sabar nak layan kenit2 nie sok..;p..hehehhe

5 comments:

  1. lawanya baju dua beradik tu..very sweet..

    hah..jgn jalan lelama..awak tak sihat tuh..borong tudung ekin ye..jgn lupaskan daku ye..

    ReplyDelete
  2. baik-baik jalan kat jln TAR tu. takut banjir lagi :)

    ReplyDelete
  3. atty's"
    thanks sis..tu laa tu
    g sat jer
    beli jer n g mam jap then lik opis terus...sesak!!ramai orang..;)
    tudung ekin da murah giler!!RM10 bleh dpt 2 lagi...

    tp kain kurang elok sket laa...kena pandai pilih..tp mahal sket laa..;)

    drSam:
    hye doc..lama x dgr kabar...x banjir da..banjir manusia jer tadi..;)

    ReplyDelete
  4. ada kelapangan, jom mengeteh dgn blogger lain di ikano besok (sabtu)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا