Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, March 16, 2009

WE aRE baCk!! POcKet fUll Of LOVE..





hehehe,im back already..rindu pada teman2 da nie..how r u my dear frenz here???sehat x?kl nak ujan laa...kat sana semalam pun ujan juga..;p..ujan di mana-mana..;)




hehehe..saya pergi mana ek honeymoon??hehehe..itu rahsia kami..yang pasti sgt jauh dan bahagia di hati kami..hahaha..best giler..perjalanan yang jauh..sejuk mata memandang..gembira di hati bertandang..;)..bee bercakap jer sepanjang malam..berborak jer dia..ada jer benda yang di anak cerita..yang membuat saya tersenyum bahagia..;) ..sentiasa...




If every word I said made you smile, I'd talk forever.




thanks sayang for a very2 lovely day kat sana..he treat me like princess!!thanks God I FOUND HIM..;P..sesuatu yang sangat indah untuk di tuliskan disini..sesuatu yang sangat menyempurnakan hari kami di sana..;)




I want to be the girl that makes your bad day betterand the one that makes you say,my life has changed since I met her




jauh kami berjalan kali nie..zper kater bee..jauh berjalan luas pengalaman kan..tul yang..thank u so much bee..love u..;p..ti kiter g lagi bee kater..yeah yeah..but dis tyme tempat lain plak..hehehe..sepanjang di sana..yang boleh saya cakap cuma bahagia..;)..seboleh2nya bee akan cube penuhi segala permintaan saya..cumanya saya ni x pandai meminta..seringkali bee yang akan tanya.."nak ape sayang?"..saya cuma senyum.."xnak per bee..nak bee jer"hehehe..




ada dia da cukup sempurna untuk saya..ke mana saja di mana saja bersama dia saya bahagia..;p..


asalkan bersama..percutian ini tujuannya untuk saya bersama dia..bukan untuk membeli apa2..;)..buah tangan pada keluarga yang kami beli tp bukan untuk kmai..buat kami cuma memori kami..;p




malam memang sejuk ya amat9..giler macam peti ais..;)..tatau mana nak lari biler malam..orang pun ramai..yang penting dapat spent time sama my dear kater..;p..he's so loving n caring on dat day..bestnyer...nak g lagi...;)




selalu ada jer gangguan kali ni memang kami spent tyme sama giler2..;)..angin2 pun sepoi2 jer kat tempat tu..cuaca sangat baek..bee pun look so heapy..n cute n loving n caring like always..yang pasti his hand always holding mine..;)




Love is being able to walk arm in arm. Even when you don't see eye to eye




love hug n kisses for u bee..thanks for a very lovely day we spent together..;)


sesuatu yang indah n abadi...cuma untuk kami berdua...;)..dats y all pictures is set to private..sorry guys..ramai yg bertanya nak tgk pic..tp x dapat laa my dear...its for our memory..;)




If it is meant to be, our hearts willfind each other when we meet.And if our hearts melt together so will our bodies and souls. Then every word and every touch will fuel our passion flame. I will be yours, you will be mine, and we will be one.




No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا