Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, March 12, 2009

SAya GerAm NAk Li NIe..BlEh X??

hehehe..
saya geram tagk baju comel2 nie..
gatl jer tangan ni nak likan tuk my lil princess si kutak tu
heheheh...lawa x?geramnyerrrrr....pink plak tu..adus..mana satu nak pilih nie???

sumer baju nie da ada di tangan saya skang..hehehhe..all are form BABY GEORGE, UNITED KINGDOM...;p..kalau korang nak beli pun bleh..saya jualkan bg pihak kakak opis saya nie..mummy dia tinggal di UK..;)









3 comments:

  1. aaahhhh...i likeeeee...tp tatau lagi baby boy ke gurl la...ada rompers kaler putih tak...

    ReplyDelete
  2. mmg lawa2....geram tgk..
    beli je semua..ekekkeeekk

    ReplyDelete
  3. diyana:
    ti tgkkan ek..;p

    atty's:
    rasa nak sumer gak nie kak..hehehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا