Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, March 17, 2009

Aku..diA daN seSuATu...SHHhHHhhHuUuU



salam,

selamat pagi sumer..;)

how are u today??



baru ada kesempatan tuk menulis..hehehe..got a work to be sttle down tadi..n im free now..bos pun da masuk keje coz semalam cuti n ada TALK kat dewan besar pagi nie..so im a bit relax skang..hahhaha..mengular jap ah..x g jauh kat meja jer..;p



hehehe..bout yesterday, ujan x korang lik semalam, elok aku punch out jer semalam ujan pun turun..aduhhhh..tp memang da agak da since dari lunch tyme awan mendung da berarak di ampang park nie..;)



no worries coz my dear da sedia menanti di bawah..hehehe..bee pick me up kat opis semalam petang..nak g NGEDET jap..hehehe..baru pas honeymoon pun x cukup2 sayang aku nie..owhh x luper kami ngedet BERTIGA yer semalam..hhahaha..date ape bertiga kan??date sama kawan2 ler..



hehhee, nadia come in with us..;p..we best fren maa now..;)..so semalam kami ngedet ler bersama...g Chow Kit jap petang semalam..g cari mam bee coz i wanna cook SPAGHETTI for him tonyte..;)..nyum nyum..cant wait nak balik masak malam nie..hehehhe



biasa laa bee ngan lawak2 x berapa nak bleh blaa dia tuk aku n nad..gelak bagai nak rak ngan kesah2 di opis dia laa aper lagi kan..;)..n lawak2 mengong spontanious dia tue..bee bee...



sempat kami lik singgah ke Mid Valley..cari per ek?bee sebuk nak cari beg ni for our next vacation..;p..semangat sayang aku nie ha..since lepak ngan mat saleh kat tempat kami bercuti aritu terus jatuh cinta ngan beg nie..s1600-h/Image010.jpg"> same brand like one yang bee ada.."DEUTER"..harga memang xbleh blaaa laa kan..terkejut nadia tgk harga beg tu satu..



tp kami x penting kan harga when it comes with a good quality..am i rite yang??heheheh..even it will cost us more then rm850++...giler kan?but worth it harga n kegunaannya, so doesnt matter mahal atau tidak...



rambang mata bee malam tadi duk pilih..sampai lik umah pun terbawa2 ngan beg dia berkenan tue..;)..next trip will be adventures for us..da plan da malam tadi ngan bee..so SOON WE WILL BE THERE pulak..hahahhaa...love u bee..







balik bee anta aku dulu then baru bee balik with nadia coz umah dorang one way jer..

sempat lagi kat umah masak plak sayang aku nie..x kenyang ngan laksa x sedap sgt tu tadi kate dia..;p..hehehhe..biasa laa ngan chicken goreng n fries dia tue ar..x luper fresh milk minuman wajib dia tue..;)..cukup suka minum tu..nak jaga kulit kater dia..hehhee..mengada betuL!!..;)

4 comments:

  1. wah nak gi vacation mana siap beli bag pack.. =)

    ReplyDelete
  2. hehehhee..
    goin somewhere laa sis..;p
    beg to easy n comfort...

    kami ni backpackers..;)
    senang gerak sana sini sis..;)

    ReplyDelete
  3. bagusnya minum susu! hehehe

    :)

    ReplyDelete
  4. hye sis..;p
    tau xper...

    lembu sehat..susu pun segar...;)
    hehehhe..da macam dhani da nak minum susu jer dia nie...

    x minum kang kulit di ajadi kering n mengelupas..once minum susu kulit dia jd cantek..;P

    to yang payah nak maintain tu..;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا