Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, March 3, 2009

SoaR THrOAt lAa...


salam,
adus sakit tekak laa arini..ngan selsema sumer complete set dapat..actually da 2 3 ari da..tekak perit jer asa..nak kate kurang minum da banyak air masak da telan nie..cemana nie...sempat gak bedal Nasi Lemak bungkus tadi..hehehe..lapa laa..keje aku lapa jer skang nie..;)..makan kena ar kan?hahahha..sakit belakang kire ar..

mata pun ngantuk..huishhh..badan rasa kurang enak sket 2 3 arini..sakit tekak melampau n batuk..nak g klinik ar jap g..jap g ada meeting untuk Sambutan Maulidur Rasul next week..korang g x berarak??..;p

aku join dis coming monday kat Dataran Merdeka..;)..tu yang ada meeting kul 11 jap g nie kang..must be bout attendance nanti n kat mana nak berkumpul..

ujan semlaam kan?bee datang umah pikup then g Giant jap..li seliper CoaKrOAcH baru yer..suker tul yer pakai kasut nie..;)..dis is da 2nd one..yang lama sampai da nipis tapak dia pakai..bee kater tayar dia da haus da..hehhe..tu yang cari lain...

lepak dinner kat Secret Recipe malam tadi..;)..dap jer tgk bee mama Japanese Soba..da jadi feveret dia da...lagi2 japanese soba ni banyak sayur lagi laa dia suker..with Ice Chocolate with Whipped Cream..;p..nyum nyum yummyyyy...;)..

tamau cake lagi coz semalam kak long da bg New York Cheese n Blueberry Cheese tuk aku..;p..dapnyer...mam ngan dak mok..lik dari juper bee nak layan anak aku sorang nie plak...sampai kul 11 duk tgk UpIN & iPin jer..;)..sambil makan Roti Canai Prata..;)..makan lagi..hehehe

5 comments:

  1. gua pun kena pi berarak kat dataran gak..

    ReplyDelete
  2. yer ker bro?
    wah wah wah best nie..hopefully pagi tu x ujan laa kan?

    ReplyDelete
  3. makan sakan ! jeles jeles ! secret recipe ! here i comeeeeeeeeeee on this saturday . HOHO :D

    ReplyDelete
  4. belanje ar kty makan kek..huhuhuuh

    ReplyDelete
  5. chaa:
    nak ikotttttttttttttt...;p

    atty's:
    ti kiter blanjaer akak k..;p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا