Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, March 3, 2009

Ujan GilER LeBAt!!


cemana nak lik nie???
lagi beberapa minit jer nak lik nie tapi KL giler ujan lebat...da macam ribut ni kat sini..mau kuyup nak ke lrt ni kang...

aiseh man, kena lepak laa jap gamaknyer nie...alaaa...mata wa aulah ngantuk lorrrrrrrr...ada kat umah tyme ni memang heaven babe..hahahaha...tempat korang ujan x?aku rasa kl, pj n mana2 jer sumer ujan nie ha kan?

jangan laa tyme aku berarak Isnin ti ujan lebat cam gini..masak oiii...;pbest meeting pasal Maulidur Rasul tadi..yang penting ada mkan2 hahahha...;p..yang best tu, kul 6.45pg da kena ada kat Masjid Jamek wa cakap lu!!!giler awal..kul baper aku nak naik lrt ti???

kul7 da start berarak coz by the tyme 8 am Agung da kena ada..ti jalan mesti jammed kan?yang ladies berhimpun di Dataran Merdeka, cuma yang guys jer kena berarak..yeah yeah..;)

so kiter tunggu by Monday baru tau keadaan cemana...;)
hopefully x ujan cam arini kan?

hati2 lik umah my frensz..;p.
drive carefully....;)
InGATlaH OranG teRsayAng!!!!

5 comments:

  1. pastinya jalan jem gilerrzzz...

    ReplyDelete
  2. haluuuu..ko nampak aku tak lambai2 mase ko amik gambar tu? hihi.

    adehhh..hujan jugak kat sini. takut nak balik sbb banjir.

    sabar ye sha. suh la b amik. hihi

    ReplyDelete
  3. huhuhuhu. sama ahhhh. kt gombak ni pun hujan jugak.
    wuwuwuw.

    ReplyDelete
  4. ujan sangat lebat skang neh . meroyan jea kesejukan . hoho

    ReplyDelete
  5. apei:
    heheheh..tu kompom bro..ujan x ujan jem HARUS!!

    zeela lalalaala:
    ko ke yang lambai2 tue..;paku ingat kan saper tadi...hahhahaa..bee aku nun jauh nak amek aku babe..;)..aku nek lrt jer..seb baek cepat weh...nadia stuck lrt kat CM jer 1 hour..elok sampai umah bleh cepat kul8mlm baru sampai..;)

    nurul:
    tu laa sayang..sini pun ujan gak..;)

    chaa:
    bukan meroyan lagi dear..;)
    hehehehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا