Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, March 13, 2009

MeIZ nINIe DA cHuBBy!!HeLp HeLp...;)


assalamualaikum...
selamat pagi sumer...alhamdulillah da kenyang..hehehhe..ada makan pagi ramai2 arini kat ois..baru pas breakfast nagn member2 opis sumer..;p..mekaseh pada yang menaja makan pagi kami arini..moga murah rezeki lagi..hehehe..seperti biasa laa, sebelum masuk meeting room untuk bacaan yassin, aku baca paper sulu, sesuatu yang mengejutkan kami arini dalam surat khabar!!ape laa dia tu tau!!tahniah pada adik2 yang berjaya dalam SPM!!

as usual, arini ada baca yassin n ada doa selamat buat mereka2 yang menyambut hari lahir di bulan januari n februari lalu..;)..moga apanjang umur buat mereka..so arini ada kek..yeah yeah.. i love cakes...ada 2 lagi..hehehe..pagi2 da makan manis..mesti laa kan, baru la muka tu sweet jer orang tgh..ahak..;p..hahaha..perasan tul!heheheh..

ujan kan pagi nie..sejuk giler..basah baju aku pagi tadi..from lrt nak ke opis ujan lebat, pakai payung pun kena ujan gak..;)..naseb ada NAD n WANI arini..jalan sama2 ke opis..basah2 pun basah la janji kad aku x merah..heheh

semalam lik keje bee amek..ke CM lagi kami..;)..minggu nie 3 hari berturut2 kami ke CM kater bee...semalam cari adiah kawan opis bee coz arini dia last kat sana..akan di transfer ke HQ kate bee..
BEE KHUSYUK MENULIS KATE2 TERAKHIR..;P
SUKER RED LOCK BROTHER NI..wonder cemana nak mandi wajib dia nie..hahahaha
so semalam g laa kami cari cenderahati buat dia kat CM tue..sebagai tanda persahabatn dan perhargaan..;)..arini bee ada makan2 gak kat opis..meraikan shabat dia ni..best kan??masuk keje dirai..tukar tempat kerja di rai..;p..bestnyer laa idup..
DONE!!
LAWA N PANDAI KAKAK NI BUAT..;)
seperti tazkirah Big Boss aku pagi nie.."konsep bersyukur"..alhamdulillah aku masih disini..mencari rezeki untuk sesuap nasi..hehehe..;p..kamu??bersyukur x arini??

4 comments:

  1. mana ade chubby pon..ok ar tu..

    kty ni hah ..tembumtembam bagai.

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    mana ader..akak x tembam laa...;p
    comel jer...;)

    ReplyDelete
  3. mana ada gemuk! hish!

    ReplyDelete
  4. hye one love..;p
    mishh you la sis...

    amacam sandakan??wah cam best jer sana tu..;p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا