Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, March 4, 2009

yEAH yEAH da NAk BALiK!!


Hehehe
ni berlaku biler kebosanan kemelandaan..;p
heheheh..x sabar nak challow da nie...terasa lambat plak waktu bergerak..;p
kan?x larat da aku duk beku lam opis nie..aku perlukan matahariKu..;)

td lunch aku ke Bank..settlekan Bil2 my sayang..;)..kena biasakan diri dengan matters rumahtangga begini..senang nanti..;p..heheheh..naseb baek bank sebelah opis aku jer..so sempat laa ku settlekan tadi..

kami...kami ni laaa..;p..xkan kamu plak...;)..akan settlekan sumer yang PENTING dahulu..then selebihnya baru fikirkan tentang keperluan kami..cukup seadanya..so alhamdulillah, all da bill da settle...;)..

so pasni tyme for us..my dear ada Job petang nie..biasa laa kerja sampingan..;)..cari rezeki lebeh kat bee..sampai tgh mlaam la tu kang siapkan keje dia..naseb ada teman..;)..take care yang..

puas laa dia call aku tadi mengadu..sampaikan member baek bee sound.."tu pun nak bgtau Bini"..heheheh..dia 2 orang ni memang gini..;p..ada jer dia nak gaduh..sorang ni nak jadi bapak budak da..;)..malam td pas anta ku pun sempat lepak ngan kawan dia ni gak..seb baek member bee ni duk dekat ngan umah aku jer..;)

pat laa kul5...nak lik umah nie..;)

2 comments:

  1. IKAN BAKAR MALIM...mmg best tempat tu..mkn tghr mesti penuh org...tunggu turn nak duduk..mahal tak pe..asalkan best!

    ReplyDelete
  2. suhaila-ab:
    hehehe..
    memang pun..ramai giler..tp dap oooooo...;p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا