Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Sunday, March 1, 2009

hEaRtfUl SunDAy..;)

salam..
gud nyte yang..;p
bee baru jer lik..baru jer pas g lepak minum ngan bee kat Syed ni..ujan2 ni layan teh tarik kan best!!hehhehee..bee baru sampai dari kampung jer td so singgah anta barang2 mama bg dari sana..macam biasa mama x luper ngan bekalan kalau bee lik sana..malu plak aku slalu duk mama bg barang2..ader jer mama pesan kat b untuk aku n famili..;)..mekaseh ma..;p

bee tunjuk wallet baru dia..abang ipar bg from Bali...Leather lagi..sama yang macam da one yang dia buat tyme g Bali dulu...aku pun suka gak..then bee exchange his wallet with me...;p..thanks yang..sumer barang dalam wallet bee yang transferkan..memang da biasa sumer bee yang settle..dia x suker wallet besar2 n GIRLIE2 type nie..panjang2..eeeeeeee rimas dia kater besar2...;p..hehehhee..tul gak tu,lgpun biler kuar sumer brg aku kat kocek dia juga..so watper nak berat2 kan?hehehhe.

arini ari untuk aku dan famili n bee with his family setelah seharian kami lepak bersama semalam..;)..itu memang KAMI, ada waktu kami berdua dan ada waktu untuk kelaurga...semuanya kena seimbang...;p..thanks for being understanding sayang..lurv u!!hehheheh...

so, arini seharian aku lepak Mid Valley with mama n ayah n together with Tasha mok n her mama..;p..penat arini jalan sakan...lunch pun kat sana..kul 12.30 sampai kul4 kat situ juga lagi tadi..kuar dari Mid ari nak ujan..elok sampai shah alam ujan giler lebat!!

macam2 shoping arini..ngan perfume..ngan baju2 tuk dak mok aku nie...;)..geram jer tgk baju2 comel tu tergantung..;)..rasa nak beli jer sumer...cute2!!!..;p..dak mok ni abes sumer baju dia nak try..;)

petang lepak Shah Alam pulak, mestila h dok g layan anak aku Iris Dania ni pulak..da pandai main da dia..;)..mulut pun da bising2 da.. sambil2 tunggu bee ondaway lik dari Melaka, bee anta mama lik kg petang tadi...ujan lebat bee kater kat Seremban tadi, alhamdulillah selamat sampai sayang aku kat KL..then terus dtg umah anta kek besday anak buah yer tadi..arini kak long wat besday party n kenduri doa selamat sket..;)

seronok hana n akiq dapat adiah dari Acu dia..;)..semalam malam aku bungkuskan present dorang..syukur kak long pun suker ngan adiah tue..hhehehe..siap bgtau "kak long pun nak main adiah tue gak"..hehehhe..x sia2 pilhan aku tue..kan yang??hehehhe..

so, Sunday is a day with famili..;)..OUR BIG FAMILY....;P

2 comments:

  1. lebatnyer rambut baby tu... rambut orked pun dah boleh ikat.

    ReplyDelete
  2. ye ker?
    geram tgk si kenit ni..da pandai main yang best tue..mulut da bishing2 da dia..;)

    pantang nampak orang da ajak borak..;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا