Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Saturday, February 28, 2009

OuR FuLL oF Fun SAtuRdaY


salam..
aku baru lik nie..sangat penat arini..n mestilah satu ari yang sangat giler BEST!!!thanks yang...;p...i love HIM damn much...hehehhe...mekaseh sangat2 tuk satu ari yang sangat best arini bee...

x lupe gak, accompany us for da whole day arini..MISS NADIA..;P..thanks babe breakfast pagi tadi..hehehe..bee da janji last thursday nak bw dia g jalan2 kl..g makan kat tempat feveret kami Tang Lin n g Pasar Pudu li ikan..;)

akhirnya arini bee bawa dia g gak...then g jalan2 kat Tasek Perdan..siap amek gambar Monkey2 cute tue lagi...bukan MONKEY sekor nie ok!!..kan Nad..hehehehe..best jer kawan aku nie ha arini...bee memang macam tu babe, if dia da janji tu yang dia pegang..

pagi2 lagi kami da kuar arini..by the tyme 8 something da ada kat Tang Lin but before that me n nadia teman bee g lepak carwash kat Brickfields..;p..bee nak cuci keta jap..kitorang lepak borak2...hehehe

lepak Tang Lin agak lama..bee bercerita tentang kisah dia, dan kami cuma berGELAK KETAWA tentang cerita bee..kesian orang tue!!ntah aper2 jer..wat ever laa kan Nad...hahahaa..bee macam biasa ngan mee kari dia, nad wif kuey teow kungfu udang n me kuey teow kungfu dagung..;p..wah wah wah..pagi2 da berat kan?hehhehe

pas jer mam bee bawa kitorang jalan2..bee bawa g Istana Negara..aku suker tgk pengawal berkuda kat situ..giler mascho..x lari plak kuda tu berjam2 kat situ kan?ramai orang dtg bergambar kat sana pg tu..;)then terus ke Pasar Pudu..hehehe..g cari present anak buah jap..sok kak long wat besday tuk anak2 yer..siap da beli present for Hana and Akiq tadi..cun n besar!!anak buah kesayangan laa katekan..;)..Acu dia yang satu ni memang penyayang tau!!

rambang mata nadia bila tengok ikan banyak.hehehhe da tak tau nak yang mana satu..thanks to bee..nadia kate bee nie DR FISH..hahahahaha..gelak besar kitorang..puas laa b jadi cikgu arini..ajar nad cemana nak bela ikan..ape perlu ada sumer..siap tadi g cari balang ikan, makan ikan n ikan laa...;p...dari satu kedai ke satu kedai kami masuk...

akhirnya complete akuarium nadia...;..yeah yeah..tadi nad li ikan Gapi n ikan Color Fish like mine!!giler cantik...x sabar nak buh dalam balang dia..;)..siap singgah ker PJ Oldtown lagi tengahari tadi..;p..sambng g cari Rumpai laut nak buh lam akuarium..see, bee aku..dari Kl ker Puchong then Ke Kelana Jaya, then ke PJ Oldtown n back to Kl again..;p..sayang bee aku!!

pas li barang2 tuk akuarium, kami ker Puchong Tesco..g cari barang dapur...;p..nadia pun ada sama..penuh laa troli tadi ngan barang..x menang tangan nak angkat..;)..baru nadia tahu da way Financial Controller aku ni wat keje cemana..kan babe??SUPERB kan?siap ada PDA yang member aku terkejut tu..kami berbelanja ikut apa yang ada dalam list..bukan main2 suker jer beli...macam orang perak x penah dapat barang!!sumer nak li...

after dat anta member aku ni lik KL balik..then kami ker suatu tempat untuk mengkomfomkan PERCUTIAN KAMI MINGGU HADAPAN!!yeah yeah, honeymoon setle, just tunggu date tu jer untuk pergi..;)..thanks yang..;)..lap u ar bee..hehehhee

straight back to Klang..setakat Klang tu pejam mata jer bee kau g..x heran pun..da selalu kami ke sana...g lepak cari barang2 makan bee...;p..abes brg2 barbeque bee borong mlm nie...sempat gak laa sambar SHORT PANTS baru tuk bee..;p..li stokin sumer..;)

then g makan malam jap..baru be anta ak lik umah..;)..satu ari yang sangat full arini..thanks again bee..for a beautiful day sayang..;P

4 comments:

  1. hari sabtu yang menggamatkan. Dari Kay EL, Puchong, Kelang etc. - memang meriah.

    Selamat berhoneymoon.

    ReplyDelete
  2. heheheh
    thanks Dr Sam..sometymes kena lari dari hiruk pikuk KL nie..

    dats da best medicine dr nak adap makhluk2 ntah pape kat KL ni kan?

    kami mencari ketenangan di luar kota kejap..;)

    ReplyDelete
  3. ...dapat free consultation dari
    Dr.Fish..huhuh...cara2 yg betul utk membiak ikan...heheheeh...

    ReplyDelete
  4. hahahhah..;p
    dr ikan aku ni memang..
    taknik di atu kalah PRO...hahahhaha..

    yang pasti minggu depan mesti da membiak..
    hahahahaa

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا