Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Saturday, February 14, 2009

WaT a sUpRiZes i GOt tOdaY..;P


salam...
hye babe...
miss u bee ( dia kat kampung nie)hehehhe...

u noe wat, i juz finish watching TITANIC..;p,hahaha..best giler,kat Astro nie ha..tgk banayk kali pun aku x jemu ngan citer nie, naoe tatu laa..citer yang menarik agaknyer..;)

bee da lik kampung, ptg td pas having our lunch together...He gave me a pair of ROLLER SKATE for today..hahahaa..its a lovey-dovey day today, a wat they say but we didnt celebrate it either...;p

thank u so much yang...;p..for the present..biru lagi..hehehhe..actually bee got it 1too..so pagi tadi bee dtg umah pikp then we when to Stadium Kelana Jaya enjoying our new inline skate.;)

wut a sporty day kan?not a bouquet of flower but a pair of roller skate!!!..hehhehe..majulah sukan untuk negara yang..jadi it will start our month with full of sort activity i think..;p..can u see my face!!!im so excited with my dear's gift for today...n im in LoVe..hahahhaha

berpeluh2 bee aku pagi tadi..it was so much fun..best giler layan nie, dul aku main time aku sekolah rendah jer ngan kawan2.x sangka bee pun minat benda nie siap belikan untuk aku lagi..;p..aku ingat dia terror atas skateboard jer..rupenyer dia lagi terror dari aku nie..;)..

after penat layan inline ni, perut pn da nyanyi, bee bw aku breakfast kat Tang Lin pagi tadi..as usuall tempat ni favorite kami di hujung minggu...xkira la sunday ker, saturday ker..bee suker mam kat sini,kadang2 pas makan kami ker Taman Rusa..;phahahhaa..

pas makan langkah di panjangkan ke Pasar Pudu, arini nak cari ikan..yeah yeah..p..aku suker bela ikan, pagi nie bee li ikan Gapi n aku li ikan warna-warni.hehehhe..nama dia color fish pu..;p...ade kaler pink, blue, purple n green..giler aku terpikaat...hahahaha to yg angkat tu, nasib bee lagi yang byar...heheheheh..

we spending our day arini dengan gembira giler, thanks yang for the gift..;p..love u..so much thing yang di borakkan arini, after lunch td kami gi lepaskan ikan emas b kat dalam kolam ikan kat KJ nie..;p..

n arini bee lik kampung nak pikup mama n ayah dtg kl, minggu ni mama akan lepak umah bee laa..;p..wut a lovey day i had everyday..;)..wut bout ur day today??

2 comments:

  1. Bestnye dapat roller blade...nak juga boleh?..... :)

    ReplyDelete
  2. huhu..bestnya sha. jeles aku! hihi. mmg lovey dovey. kau belikan aku ikan nemo x? aku nak jugak!

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا