Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, February 6, 2009

WhIcH oNe dO u PRefER??

Salam..
sebelum terlupa...;p
selamat berhujung minggu ek...minggu ni kan cuti lama lagi..;)..heehhe..yeah yeah..monday cuti lagi..Thaipusam maa...;)

g maan ek kamu2 kat luar tue..aper pun take care ok coz cuaca x menentu skang nie kan?hati2 di jalanraya..ingatla orang tersayang...;p..hahahha

nak tanya pendapat nie..which one yang kamu prefer..saya rasa macam nak tukar style..;p..bukan style aper tau...bukan nak sexy or free hair ek..;p..heheheh..
nak tukar gaya pakai jilbab nie jer...

puas laa malam td try..rasa macam ok...jap rasa macam x plak..;)..tatau yang mana satu nie nak buat..yang laam atau yang baru ek??..bagi pendapat sket..

da tunjuk kat bee tp dia x berkenan laa pulak..:)..pelik nampak dia kater..;p..hahahhaa...plz ek fren, bg pendapat2 kamu...saya sangat menghargainya...;p

so at last, arini aku g keje ngan begini jer..:)


semalam lik keje, sampai jer umah sekali dAK MoK saya ada kat umah..;p..sebok ajak atuk yer g "lIAnT A.K.A gIant" dia...;p..hehehhe..nak main mainan kat situ...so pas da mandi dia sumer, mama n ayah bawa dia g giant main then lik Shah Alam anta dia balik umah dia balik...;p..datang umah aku semata2 nak atuk dia bawa dia g Giant main taman mainan...;)

5 comments:

  1. dua dua style pun kiut.

    chubbynya pipi anak u. tlg cubit *v*

    ReplyDelete
  2. heheeh..
    bukan anak i laa dear..
    im not married yet..;p

    anak sedara saya...
    ti i cubit2 dia tuk u k...

    ReplyDelete
  3. kamu cantik manis-manis buah..
    jd sy rasa kamu pakai cane2 pun takpe..

    ReplyDelete
  4. mana ada cantik laa sis...;p
    kamu lagi sweet...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا