Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, February 25, 2009

oNe DAy IN My lIfE

salam,
ngah borak ngan bee..;p
heheheh...masuk keje lewat arini sayang saya...
bestnyerrrr kan..lagi ujan2 pagi nie..layan jer tido nie..ahahaha..
Arini wearing black kebaya with red flower..GIFT from bee mama..;)

as usual, lik keje semalam ujan agak lebat tp no worries ayah da tunggu..heheheh..thanks yah amek along..malam tadi bee datang umah..g pasar malam jap ..lepak cari makan n jalan-jalan cuci mata..heheh..macam2 bee beli..ngan murtabak dia, ngan ayam goreng dia..n air soya dia x lupe...

siap singgah beli char kuey teow lagi..saper yang tinggal kat KJ mesti tau tentang kesedapan char kuey teow auntie nie..;p..korang mesti try..sedap giler...hehehhe..rupanya kak long pun slalu mam sini gak..see, mereka yang duk jauh pun tau mana nak cari makanan sedap..;)

semalam anta Dak Mok saya lik umah dia..tu pun paksa lik kalau tidak masih xnak lik umah lagi dia..da 3 ari dia tido umah aku..sonok orang layan karenah dia tu yg xnak lik tue..;p..nakal tuk dak mok nie tau..tgk tue..sempat lagi tu sebelum lik, menari n menyanyi ngan bahasa pelat dia..;P..siap gelek2 lagi ngan lagu mulan jamilla dia..AKULAH MAKHLUK TUHAN..lagu seksi tue..hahaha..dak kecik ni pantang lagu rancak sket..dia joget dulu...minggu depan kenduri kat umah yer..hehehe..

alhamdulillah arini dapat rezeki lebeh..;p..ti malam kiter juper tau yang..nak kena siapkan goody beg tuk bakal anak sedara aku punyer birthday nie..da janji ngan dia n kak long..da tanya da acu nak bg adiah aper..;p..last tyme kitorang likan dia TRAIN..

aper ek nak bg kali nie??korang ada idea x..umur dalam 5years old..a boy..tu yg payah tu..kalau gugurl aku tau...hehehhesenang jer aku nak cari per..;)

arini ada koir training lagi..;p..yeah yeah...best giler semalam..happening jer ngan dorang nie sumer...da macam akademi fantasia di buatnyer dorang nie..siap ada cikgu vokal lagi kami..;p..hehehhe..baju da plan da..;)

kitorang nak pakai jubah..so i will wearing black jubah friday nie..ala2 arab lagi gitu..;)..hahahaha..so layankan saja...hehee..yang penting heapy kan yang?lurv u..cian sayang saya malam td batuk2 sket..manja2 palk dia biler demam..;)..tyme sakit laa nak manja2 kan..;p..heehhe

baek cepat bee..;p
i love u..

4 comments:

  1. Bukan nak puji, tapi awak cantik dgn baju itu.... senyum selalu macam selalu.... :)

    ReplyDelete
  2. atty's:
    awek saper tu kak???
    laa saper ek..hehehhee..
    kamu lagi cun..
    mummy vogue lagi tau..;)

    chilabaey's:
    mekaseh..malu dengar..hhehehe
    kamu pun senyum2 selalu k

    ReplyDelete
  3. kamu sungguh ayu.

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا