Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Sunday, February 22, 2009

sUnDAy NiTe FevEr!!

salam..
gud nyte everyone...;p
cemana agaknyer makan2 my one love sis...;)..mesti happening giler malam nie kan sis??jeles nie x dapat g..ujan lebat laa sis...really wanna see ya...;p

malam nie lepak ngan bee n bee's fren Fazli..;p..lepak Syed kat kj nie...ujan2 ni layan minum teh tarik..tp 2 orang ni bukan tau sejuk pun, malam2 ngan ais lemon ten dia...;)..hehehee..bee bee....;p

syok giler kitorang lepak main tenis...main tenis???ha laa virtual maaa..hahahaha...fight on PSP laaa..hehehhe..best giler layan..aku nak jadi Maria Sharipova jap...heheheh..;)..tp apakan aya, bee lagi terror...

plan nak g kl td..punya laa aku g unicity lrt, elok aku n bee sampai kat lrt, ujan lebaat giler siap kilat ckup lengkap..so kami berkampung ada dekat sejam gak laa kat lrt tunggu ujan reda...;p

lama kitorang x berujan ni ha..malam2 buta lak tu, punya laa lebat ujan tadi kan?tido memang best ler malam nie...heheheh..kejap berdiri, kejap menyangkung bee, cian dia..sejuk tul arini...

plan to kl x jadi, we went to PJ lepak minum kat Syed then abg Li dtg lepak sekali td...havoc laa ngan citer dia n bee..hehehe...yang aku nampak dia dua orang nie memang serasi bersama..;)..a very gud fren of bee...da kawen tp otak giler2..n cara dorang pk sama...;)..

lama gak lepak td..main game laa nie wat aku terbuai..;p..seronok b ngan psp baru dia...;p..sok nak g breakfast sama..yeah yeah...gud nyte sayang...thanks for tonyte n all da story dat makes me heapi...lurv u bee...;)

2 comments:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا