Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Sunday, February 1, 2009

OuR meNu For ToDAy & sUpRisE FoR maMA

hye..
saya tgk movie tadi..;p..hehehehe
when to klcc with bee n fazli kawan opis yer..
kami pergi berempat..;)..with his wife too...;p
ngah pregnant kakak nie...almost 5 months...

best jer malam minggu nie...lepak klcc tgk Underworld 3...
having san francissco blended chocolate...;p..delicious...kena plak malam2...hehehhe...b laa nie...coz kakak aku nie pregnant so dia x bg beli coke pun...;p.pandai sayang aku nie ha...

abes movie td..we when to Danau Kota...g makan2 n jlan2 cari barang2..;p
malam nie ada Rabbani tue...hahahaha...siap promo album baru lagi...hehhee

arini aku wat suprise kat mama..hahahaa..aper ek???
nak tau..minggu nie da baynak tempat aku survey ngan bee...diam2 aku beli Washing Machine tuk mama...hehehehe..terkejut mama tetibe ader orang dtg umah anta barang tadi..;p

suka aku tgk muka suprise mama...;)...seronok jer dia tgk dapat mesin baru..;p..aku memang saja x nak bgtau dia..x suprise la kan kalau bgtau awal2 kan?senyum sampai telinga mama arini..hehehhe...

alhmadulillah dapat gak aku belikan ape yang dia nak nie..lama da dia nak Machine nie..jadi aku rasa aku nak mulakan tahun baru aku dengan kejutan ni pada mama..;p
best x ma?terkejt x?hehehe

n arini aku masak lunch kami..aku suka masak..arini menu aku Sup Ayam & Begedil Daging...;pb teringin nak begedil...3 ari nie tetibe dia kater nak mkan tu, jadi weekend dapat laa aku buatkan...nak wat ari keja x sempat..jadi arini aku masak special tuk dia..hehehee

ptg tg tapau siap tuk dia makan...puas hati aku dapat sediakan ape yang dia nak makan...sumer makan..mama, ayah n adik2 aku pun makan juga...so dis is menu aku untuk arini...hehee.nak resipi??tanya ar..sedap ker x kenala rasa aku masak ka?hehehhecam sedap jer aku masak kan??hahahhaa...so far bee x complain then its ok...kan???


boring laa asek mam kedai jer..semalam aku n bee mam kat Madam Lim..bee suker makan kat sini coz Fruit Juice dia ada Jumbo size..;p..hehehhe..giler besar..korang sholud try...sedap..chinese style kedai nie...we having tomyam n bee Thai Fried Rice with Black Pepper Beef..;)..sgt sedep babe..seriusssssssss..;)

3 comments:

  1. bagusnya lah ninie nih!

    buat menantu bagus nih!
    heheheheh ;p

    ReplyDelete
  2. dato paduka masri:

    mana ada laa wak..;p
    biasa da jer..

    she sembilan puluh:

    thanks ya sis!!...;p

    one love:

    yeah yeah..wat menantu ngan danny ker?
    bleh.bleh...bleh...;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا