Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, February 10, 2009

SEpEtaNG dI sHAh AlaM


salam..;p
patutnya entry ni aku bingkiskan semlaam,
tp lik umah da malam
mata pun da ngantuk
so aku rasa..aku post arini jer la ek..;p
hehehe

semalam aku lepak shah alam...tu pun coz nak anta dak mok saya lik umah...kalau x langsung dia xnak lik umah..tu pun pancing gak kate nak bawa gi main buai laju2 dia..;)..hahahha...cian kena kelentong ngan ayah...

before g shah alam sempat gi kl jap..pusing cari Menara Etiqa..adik aku ada interviu arini kat situ, alhamdulilah da g pun dia interviu tu td..hopefully dpt laa ngah job tue..;)

semalam lepak kat Tasek Shah Alam..punya la ramai famili kat situ..siap berkelah bawak tapau lagi ngan anak2 dan keluarga..best jer aku tgk..dak mok nie ape lagi ..seronok laa dia tgk taman mainan depan mata..best jer lepak tasek ni, walau ade gak laa adegan2 yg x sedap mata memandang tue..;p

lepak tgk turtle lam tasek.banyak lak tue..ni yang nak wat aku bela turtle2 comel kecik2 tu nie..yangggg..weekend ni turun pasar pudu beeeeeeeee...nak li turtle...;p..hahahhaha..

pas da penat bw dak mok nie then anta dia lik umah..g Carwash abg sepupu aku nie..merangkap ayah mok nie kat kota kemuning..;p..lepak laa situ cuci keta jap..sempat laa layan anak aku sorang lg..airis nie, adik si mok nie..hahaha...tido jer adik...;p

lik lepak umah akak..malam baru lik umah...nak tgk bulan tp x nampak bulan laa plak..;p..sampai uamh baru dpt tgk..hehehhe..sempat laa mengamalkan petua orang tua2 bg seri muka...katernyer laa..hehehhe...lepak makan malam kat umah akak..lepak2 borak..;p..layan si kenit aku nie bangun tido..da tamau tido plak dia..aleh2 dekat nak lik tu sempat tidokan dia jap..

da semangat da badan..da pandai nak main daa..tamau orang letak kat tilam dia..nak pangku jer..tersenyum sorang2..hehehe..bab baby leh kater aku expert..;p..tp kadang2 to lemas gak di buatnyer..hehehe..kan?so to mother to be..be patient please...;)

5 comments:

  1. cik ninie blh sy tau penyanyi lagu ni....

    ReplyDelete
  2. dato paduka masri:
    best ker lagu nie..

    boneca - tunjukkan aku
    tu tajuk lagu nie..;)

    pakkaramu:
    salam..;)

    ReplyDelete
  3. alamak
    gila debab anak sedara ko!
    gila mau gigit2 dia.
    haha.
    bwk jumpe aku weh.
    lunyai badan dia nnt.

    ReplyDelete
  4. heheheh
    dia memang suker wehh..
    langsung x takut orang...;p
    aku bw g mid abes sumer org tegur..geram tgk badan dia yg dobob tue...;p

    ti free aku bw dia kiter g jalan2..;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا