Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, February 12, 2009

Ada apa DEnGan VaLeNtInes?


salam..;p
selamat petang bee...
he juz called me..hehehe

selamat petang sis...;P
I call mama td, mama kat one utama bawa tasha with my sis n bro..;p
bestnyer dorang dpt jalan2 kan?

so..back to the story..ada apa yer dengan valentines?
perlu ker kite sambut kan?atau bagi kiter2 nie..molek sket klau sebut sebagai ari KaSih SaYANg ek?eeeee...neh, valentine jer sayang?ari lain buang?

x perlu kot nak sambut2 benda nie..bukan budaya kiter kan?pada aku ari2 pun MEREKA aku sayang..xperlu ada 1 ari untuk aku ucapkan aku sayang mereka..;p..kan?kenapa VALENTINE di perhebohkan x seperti ari2 dalam bulan Islam yang lain?

agak2 mereka2 ni ingat x biler Isra mIkraj?awal muharam?even HARI LAHIR NABI MUHAMMAD SAW kiter sendiri?

ape istmewanyer FEBRUARI ni kan?sampai kan shopping compleks pun beria2 berdekorasikan cinta sebagai tema..paada aku memang cantik..hasil tangan pereka2 ini kan?aku ke Sunway..perghhh cantik siot..aku sekadar memuji keindahan perhiasan CINTA mereka..bagiku cinta bukan untuk berhias begitu..

cinta kamu kan peribadi kamu..;p

If there were no words…no way to speak

I would still hear you

If there were no tears

No way to feel inside, I’d still feel for you


And even if the sun refused to shine

Even if romance ran out of rhyme

You would still have my heart until the end of time

You’re all I need, my love, my Valentine


Pernah mendengar lantunan lagu dari lirik di atas? Yup, itu adalah penggalan lagu wajib bulan Februari yang berjudul Valentine. Dengan suara merdu Martina McBride diiringi lantunan piano ciamik dari Jim Brickman, lengkap sudah nuansa syahdu yang dihadirkannya. Apalagi kalo kamu lagi poling in lop (falling in love), huaaa….suasana Februari yang mellow jadi semakin biru…. (eh, pink kali yee..).

hehehe..pikir laa kan..;p
kasih sayang bulan setakat di BULAN FEBRUARI..ada 12 bualn maa nak kasih sayang..kan?kan?kan?heheheh..

kemana ek aku nak pergi VALENTINE day ni??ermmm aku nak g bersukan..;p
yeah yeah...layang2 ku menunggu untuk diterbangkan ke kaki langit..;)..bee kiter g main layang2 k..n with our inline skate tau..;p..sayang bangat sama kamu...;)

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا