Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, February 5, 2009

SeLAmaT paGi...;p

assalamualaikum,
selamat pagi bee...
selamat pagi ma...
selamat pagi yah....

arini aku heapy...pagi2 hati ada senang sket arini..hehehhe..naper?aku pun tak tau...
so kite enjoy jer aa feeling nie ok...masuk keje pun syok jer nie...;p..pagi nie aku ada department meeting..ntah aper laa plak bos aku nak citer nie kang..;)..tungguuuuuuuuu...


owh, malam tadi anak aku yang nakal giler nie datang kat umah..lik jer umah, buka jer pintu bagi salam yer da tolong jawapkan da..;p..hihihi..riuh satu umah malam tadi...

seronok dia ada..layan kan jer karenahnyer..x menag tangan..lagi2 time mama dia call suh balik umah...menjerit2 dia tamau..."nak tido umah nenek" dia kater..;)..tasha...tasha..

weekend ni ada family day kat D'Ru, Kuantan..bawa dia juga sama..aku xtau lagi nak join ker x..cam nak bermalas-malasan di rumah jer weekend nie since bee pun lik kg ada prjk nak siapkan surau kat sana..

malam td dak kecik nie posing sakan..orang pakai tiding, dia pun nak pakai udung gak...;p..pantang dia kalau mama aku kuar umah x pakai tudung..siap cucu sound nenek dia x bleh blaa tue..;p.."nek, dodong ane dodong????"..dia marah mama aku kuar x pakai tudung, walau depan umah jer..;p

ni ar budak nakal tue..;p..malam tadi mama wat pulut hitam, tue pun dia bedal gak dak kecik nie..sumer pun dia makan, mana badan x sehat macam nie ha..hehehehe..

3 comments:

  1. ya allah, comelnya!
    tembammm

    ReplyDelete
  2. comey gebu nye..ehehha hmm menara tinjau tu kat bukit ampang..yg nak ke LangaT tu..hmm thanks singgaH BLog kita ek..singgah seLaLu..ur BLoG reLAxing LA..best..c ya..BiLe nak kawen?eehhe nak cari photographer? ape2 bgtau eheha..kat area maner tu?

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا