Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Sunday, February 8, 2009

DiNNer @ uPtoWn DAmansarA


salam,
aku baru lik dinner nie...ngan family..mama n ayah ptg td sampai dari family day kat Kuantan..macam2 mama bawa lik..kopok lekor pun ader...dia singgah Kemaman cari kopok lekor..;p

hamper pun dpt gak..aku?aku x boring duk umah pun..semalam seharian aku sendiri kat umah..heaven lepak umah ujung2 mingu nie...lepak makan, masak, tgk tv..;p..uhhhh best giler, xder orang nak ganggu aku...

awal giler aku da masuk tido mlm td..n bee pun kat kg, jadi aku x kemana2..nak duk depan umah pun aku malas, lagi lak semalam ari panas giler.plan nak turun kl pun aku cancel coz ari panas dollll...;p

lepak Steven makan tadi..;p..tempat favorite aku n bee kalau dinner kat uptown nie..rindu plak kat dia..macam2 oder tadi..nasgoreng ada, lala adaer, sotong goreneg tepung ader..;p..dak mok aku pun ader..tamau lik umah mama dia.;)

3 comments:

  1. weh..uptown best..Lame tak gi..hmm cuti yg panjang La bg yg opis hour..keje syif penat ooo..tak peLa.. enjoy Life k..thanks visiting ma BLoG..visit sLaLu..n if ade nak wat photoshoot ke..ape ke bg tau K..tak kesah nak wat utk company ke kataLoG, brosur..ape2 saje La ehehha...

    ReplyDelete
  2. dato paduka masri:
    nak kopok??bleh jer..;p

    encik sani:
    keje shif ek?
    best lepak uptown..lagi suker situ dari downtown..;p

    ti kiter lepak.ajak lynn juga tau..
    u noe lynn kan?visual editor?

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا