Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, February 26, 2009

On OuR laSt ReheARSeL..;P



salam..
x g lunch ker?
hehehe..sowi babe jaga badan nie...;p..hahahah..member aku ajak lunch tapi aku kenyang lagi..kantung aku kecik ler...x leh sumbat sumer nya asekali...;)

muda2 ni laa kena jaga badan kan?kan gemok...ooopppss terlepas plak yang!!!kang pancit plak moto naik kan...hehehhe...silap2 mengah tue babe!!normal ar tue...body kena maintain...bukan senang nak dapatkan badan yang ideal nie..janji sehat walafiat kan??to yang penting...

hehehe..saper percaya dulu aku yang gempal leh jadi GINI!!hahahaha,,sampaikan wkang pun ayahku panggil aku gemok di umah..."mok ane mok?"...ha tgk???kan tul aku mok dulu...hehehehee...

but skang aku suker ngan ape yg aku ada..maintainnnnn babe...nak pakai kebaya??nak pakai dress acunn jer aku rasa...cehhh perasan tul aku nie..hahahaha...;P..yang penting exercise..exercise hari2 tapi gemok bertingkat2 pun watper?wat penat jer ke hulu ke hilir bersenam..;..tapi untuk sayngku Zilla..aku suke kamu begituuuuu..maintain cute yangggg...;)..geram mau cubit pp kamu..;)

so, aku baru pas abes rehearsel nie..
tu yg kenyang lagi..ada minum2 siap tadi..

n baju da decide nak pakai pe..tudung pun da...they want us to wear tudung like wut i wore today..bagussss...sennag aku nak cari...hehehhee with my "CLARK BUT from UK"..Thanks to da giver!!..hehehhe

setting pun da baek punya atas stage tadi..n tomorrow by 7.30 da kena ada kat office..;)..gementar la plak..hahahha...ape pun kiter layan n tunggu jer sok ok..;)

my sayang ada lunch treat kat Bangsar South tghari nie..;p..baru pas borak2 jap tadi...huhuhuhu..

7 comments:

  1. nyanyi jgn tak nyanyi...

    chayok! chayok!

    ReplyDelete
  2. selamat bernyanyian :)

    ReplyDelete
  3. one love:
    thanks sis..;p
    ti kiter plak nyanyi ramai2 tau..;)

    atty's:
    mana ade laa kak..;)
    maalu dengar...

    ReplyDelete
  4. sejak lu join koir ni tiap2 petang kl hujan. naper ek? lalalalaa...

    ReplyDelete
  5. apei:

    hahahhahaa..siot jer..
    wa nyanyi koir Tabung Haji laa bro..
    to pasal laa ujan...ujan rahmat tue...;p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا