Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Saturday, February 7, 2009

fAmILy daT @ De RhU, kUaNTaN

salam,
selamat pagi...;p
hehhehe...

pagi ni aku bangun awal ..bangun2 jer tgk dak gemok da bangun dulu dari aku rupenyer..sumer ngah siap2 nak g Kuantan arini...ayah ada family day kat de Rhu kuantan arini...sumer g, mama, ayah, adik2 aku n dak mok gak...hahahah...aku jer x g...;(..ni laa ayahanda saya..;)

heehee..aku malas nak join laa...arini aku nak berehat2 dirumah...;p
nak cuci baju,nak kemas umah, nak tgk tv, nak masak...nak wat ape jer aku suka...;)
heahhahhaa..

bee pun lik kg malam tadi, kan ada bgtau dia nak wat prjk surau kat kampung?mlm td bee lik kg..kul 12 malam dari kl..balik ngan member dia...b4 lik kg bee dtg umah jap..g isi minyak jap n topup t&g..Hehehehe..xder aa juper bee minggu nie kan?alllalaaaaaaaaaaaaaaa.....

so pagi tadi aku anta mama ayah jer g...semangat dak mok aku nie ha...siap cantik2..pakai kasut baru lagi..;p.."kakak nak g belenang..;)(berenang tue)..hahaha..b4 g ada makan pagi jap..so kitorang makan dulu...

kul10 macam tu yah gerak tadi..then aku lik umah..nak sambung cucian baju2 ku ini...hahaaha..maybe pg ni nak turun kl ngan kak wana n ina...nak g jalan2 jap..hehehee..

best jer adik2 aku join sumer..tp aku malas laa nak ikut...next time laa ma ek..ni laa dik2 aku..kami bertiga jer..sorang laki n sorang perempuan..gaduh biasa laa kami..hehehehe...tp aku sayang dorang tau..;)


have a nic weekend babe..;p

4 comments:

  1. have a nice weekend too ninie :)

    ReplyDelete
  2. have ae very,an utmost wonderful,great weeken ockay..!!

    jaa..

    ReplyDelete
  3. u all too had a great weekend okay...;p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا