Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, March 10, 2009

mE lOve Art..IM aRTIsTIc PErsON..;)

hehehehe
aku artistic ker?
off course laa babe..kakalu x xler tyme blaja dulu aku amek art..cume aku x pandai fine art jer..;p..hahahahha

dulu kat kolej aku serumah ngan budak2 art..n 1st semester dorang kena blaja sumer..adegan baling membaling lukisan ke luar tingkap studia memang biasa beb..hehehe,,cian wanra wahida member aku..dia la yang lukis POTRET AKU NGAN BEE YG DA 7 THN TUE..;p

cantik kan..memang dorang kena lukis muak orang..in a way nak pilih FINE ART dimana acara melukisnyer kena BODY MANUSIA..;p..hahahahah..tu yg KATE WINSLET offer jd model LEONARDO dlm TITANIC tue..hehehhe

lunch aku g Ampang Park...makan KUEW TEOW SUP heaven giler..hehehe..peda sampai nangis aku makan arini..hahha..lik singgah ker art gallery layan sorang abg ni melukis td..aku suka tgk dia melukis..pandai main kaler..;)

arini da wat oil painting..tema MUSICAL INSTRUMENT..korang ada nampak musical instrument x dlm nie??hhehehecoz aku tgk jer terus aku tanya dia..'IS DAT A FISH"
heheheheh..begitu x berseninyer aku nie...jheheheh..

then BRO tu kater...i dont think so coz im PAINTING A MUSICAL THING...hehehh..then aleh2 dia kater .."ya right its really looks like a FISH"..hahahahaha..gelak besar kitorang dua orang..he said that sometimes HE DOESNT KNOW WHAT HE'S PAINTING COZ IT COME FROM HIS HEART"..hehehehe

2 comments:

  1. seni yang lahir dari luahan hati memang sukar untuk dipelajari. Dah lama betul tak pergi Ampang Park.

    ReplyDelete
  2. yup..dats right Doc...;p
    ape dari hati tu MEMANG PASTI..cuma kiter jer x berapa perhati...;)
    better go to Ampang Park laa u doc..it change a lot i think...;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا