Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, May 14, 2009

BooKs FoR mY dEAresT taSha.;)

salam
how r u?da lunch da semua?
me..done...

arini lunch kat Victoria Stesen makan Spaghetti with my big boss n collegue..;)
dap...heheheh..actually g coz aku nak cari buku tuk anak buah aku si tasha ni...coz weekend ni nak amek dia bawa lik umah...;p

arini ada book clearance kat Ampang Park..;)
rambang mata aku tengok buku2 nie..when it comes to book..I LIKE OK.:)
hehehe...


mata berkenan, hati tertawan..4 buah buku untuk si kenit ni nanti..aku carikan dia coloring book sebba dia pantang jumpa pensil..abes sumer nak lukis nak kaler..;)..silap2 mak long dia yang tukang kalerkan nanti..hehehehe..

then aku belikan sia dictionary..THE NEW COLOR PICTURE DICTIONARY..;)..sesuai untuk kanak2 yang baru nak belajar tentang benda2 nie...banyak infi..n colorful yang bleh menarik minat mereka...;)


also 1 2 3 COLORING PAD...;)


buku number2 tapi coloring...cute je buku nie...

x sabar nak amek dia weekend ni tau..hehehe...
semua sangat murah ok..;p..






tak lupe 1 novel english for me..NOTHING HELL!!!hahahahhaa...bukan Nothing Hill si Julia Roberts ok...;p....book from Rachel Johnson..hope i enjoy reading it..;)

da...ti kalau nak cari datangla Ampang Park ok..stock clearance sampai sok jer..;)

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا