Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, May 26, 2009

RoTi NAN OwHhhhH roTi NAN!!!!

My Dear mR.TeddY fOr Me!!

salam..
hehehhe...roti nan ker?
maap ye, saya sedang lapar mengenang roti nan my dear makan malam tadi..;)
tetiber plak teringin yang...

uwhhh sangat lapar ok walaupun da bedal coklat 2 bar..heheheh..baru lik dari site visit for my new office..sedang dalam pembikinan..so dalam midle June will move to our new department...so cantik ok.;)


malam tadi, my dear datang n pick me at home..;p
g settle wit kereta kat Public Bank...then g jejalan jap ngan bee...lepak kat Giant jap..ke stationery cari barang bee sket...
PDA lama ilang laa pula...tu nak g cari yang baru...;)
hehehe...best kan semalam ujan lebat giler...kat opis aku nie kilat berdentum dentam..alhamdulillah..lama ujan x lebat macam tue..
aku ke Ampang Park lunch time..cari baju baru tp x berkenan plak..aleh2 Nad dapat yang baru...;p...
owhh back to bee, kami lepak Syed makan roti nan...dia memang suker makan tue...lagi2 dengan kuah mint daun pudina tu, saya x suke kuah tu coz macam sedang makan colgate ok!!hhahahaa


tp dia sangat suke...then baru bee balik umah...ok laa...nak jumpa sayang saya ni jap lagi...nak g lunch sama laa....;)...buhhhhhbyeee

4 comments:

  1. bestnye la slalu lunch ngan org tersayang.. ;)

    ReplyDelete
  2. sangat best kak!!
    arini kakak saya ni lunch ape ye?

    how's my gurl zara tu?
    nakal x arini?

    ReplyDelete
  3. yeay...arini pun lunch date ngan abg fariq...hehe...

    kaki dah ok ke along?

    ReplyDelete
  4. ye ker?yeah yeah...nak makan ape arini sama yg terchenta tue?.;)

    craving for SALAD lagi ker baby tue???
    hehehhe

    alhamdulillah kaki da ok..jumaat ni check up balik kat SMC...:)
    hopefully da ok laa kak....

    cant wait for da day baby is born LA.:)X SABAR NAK LIHAT ANAK SEDARA BARU ku itu.;p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا