Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, May 11, 2009

Risk mEtRiX aT aNcaSA rESoRT, pOrt DicKSoN

yeah..
hehehehe
so lets talk about PD palk..a very tough weekend i had last week..;)
but having so much fun too...hehehe

last friday abes jer event Dinner with Mantan Menteri, aku terus shoot ke Port Dickson pula...around 12 tgh malam aku sampai PD..semua kerna Risk Metrix dengan Jabatan Haji keesokkan harinya...actually malam Jumaat tu da start but coz of the event aku join them sabtu laa...:)

Ancasa was great babe..such a very beautiful place to be!!siap dengan Spa Balinese dia..heaven babe...hehehhe...courses berjalan lancar..day 2nd was great..semua berbincang tentang Operasi Haji di Tanah Suci nanti...

starting at 8.30am after breaksfast sampai laa tgh malam at 11pm..:)..penat x penat laa kau..pas handle sana nak handle event ni pula...kena make sure penginapan dan makan malam peserta terjaga..:)..makan 6 kali x kan x cukup kot kan?hahahah

malam sabtu we having BBQ dinner..;)..best giler..dengan angin laut sepoi2 bahasa..dengan sinaran bulan malam tu yang indah..BBQ sanagt best!!!..makan saper kate x best kan?hehehe..after dinner perbincangan kami di sambung semula...sampai laa tgh malam..da naik ngantuk aku kepenatan ...;p..but kerje is kerja..my dear aku kate kerja time kiter kerja..fun time kite having fun!!

petang ada free time, so we all ape lagi..ambil kesempatan g swimming laa kat Pool dia..best oooooooooo!!!besar giler, swimming dengan my sis kak Asmah n Kak Alia with her babies...:)..i like Nasha n Nurin...so lovely them...:)..yang guys main bola dekat pantai..main bola sepak pantai!!best!!!

so semalam pagi still ada review juga..x sempat abeskan sabtu malam..kami settlekan ahad pagi..uwhh..naseb laa chek out pukul 1..aku da arrrange lunch mereka juga..so everybody akan lunch dulu before balik KL...:)..

thanks to My SAYANG pick me at PD...bee datang with Nadia dari KL..pasni nak g ke laut bermandi manda dan berpicnic...:0.yEAH YeaH!!!..pic will letak later ok...cerita tentang PICNIC kami akan bersambung kemudia...we ber3 having so much fun yesterday with the SUPRISE MAKING BY MY DEAR...love ya..tata.......;p

2 comments:

  1. kalau ada laut je, memang akan jadi best! hehehhe :p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا