Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, May 25, 2009

SmKKj BAtcH 1997 - 2001 reUniOn


salam...
arini nak citer tentang reunion saya dengan teman2 sekolah dulu.;)
yang pasti BEST GILER!!!!U GUYS N GURL ARE ROCKSSSS!!!!.memang best biler da bertahun2 x jumpa kan?
macam2 cerita ada...macam2 gossip...yang pasti!!!hehehehe..alhamdulillah yang bakal mendirikan rumah tangga pun ada gak...

jd satu kesempatan la kan, malam tu distribute kad kawen juga...;)...bayangkan biler da 8 tahun x jumpa..selalau terserempak tepi jalan, kat shopping complex laa, kat kedai depan umah laa...hehehhe
tp ni kami lepak sama2..makan2 sama...borak2 saman bergurau senda zaman2 sekolah dulu...ada gak yg hampir x kenal pun ada..masing2 da berubah..da dewasa da..;)


macam2 ada malam tu, Ain bw cake..we having barbeque..dengan fruits nyer..dengan lamb chop nyer....kenyang perut..until 12 midnyte kami lepak ramai2..;)...yg guys for sure sambung sampai ke subuh kan?....

yang pasti ni akan jadi permulaan reunion kami memandangkan kami ni semua actually tinggalnyer satu tempat cuma kerja da jauh2 masing2...;p..ada yg jadi lecturer...yang jadi cikgu...akauntan...n banyak laa yang gempak2 semuanyer....korang memang best!!!!rindu zaman sekolah wehhh...hehehehe

kite layan pic je ok..;p

ThaNKS tU u All GuYS n GuRl WhO'S ComINg:

Maisa Mohd Isa

hafiz arif

faiz

hasrul

azim

ebak ke farouk sO CAlleD twINs!!

azmi

Are-Yun Kay Jay

kamal

Adzwan Ajuan

azalil

Azleen Aween Syarina

Syamil Ariffin

Ainurul Anuar

afida

diana

Rebecca Hernandiaz Yau

Suhailyn Suleiman

Izel Melissa

Wan Nurul Ashikin

ehra

eza

Noor Azlan

ramai lagi...;)..penat nak taip nama..heheheh

4 comments:

  1. tgk gambar kt ats..tingat lak zaman sklh dulu..

    ReplyDelete
  2. hehehhehe
    aah kak atty...;)
    rindu nak g sekolah...si adib siap ckp..."da x kenal laa korang nie...next tyme gathering semua kena pakai baju sekolah baru bleh cam muka....";p

    ReplyDelete
  3. seronoknye wat reunion exschool.. kitaorg kalau buat skarang.. ramai dah angkut askar2 semua.. hihihi

    bestkan jumpe kawan2 lama.. byk stori mori.. best2x

    ReplyDelete
  4. memang best kak...;p
    lagi best one day nanti bawa askar masing2...lagi meriah...;)

    memang da plan akan ada reunioin yg macam tu juga nanti.;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا