Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, May 28, 2009

LikE oUr 1sT datE yEStERdaY....;)

salam
selamat tengahari ek..da tengahri ye..bz bz da tengahri da rupenyer...patut cam da lapar je rasa ni..hehehe...kamu da makan da?baru jer bincang ngan my dear for next trip dis year...;)

semalam kami ke Mid Valley pas balik kerja...g amek tempahan baju bee dulu..WoW!!!sanagt hencem ok biler da di sarung di tubuh...;p..sesuai untuk HARI ITU nanti kan yang...;)..so sweet da color!!his choice n im lovin it...;p

seharian di Mid Valley searching for perfumes..;)..my dear ni sangat la suke bau yang lembut2 untuk aku...n he's very high taste ok...abes semua dia nak test bau dulu..but we are searching for the ONE only.;)..n got it right already...;p

jalan-jalan n makan2..borak2 gurau senda macam mula2 kami berdating dulu..hehehhe...best giler..bile mengenag zaman kanak-kanak riang kami di Cameron Highland dan Perak selama 2 minggu dulu...;)

disana laa kami mula2 kenal each other...;)..sweet jer dat time...bleh wat aku gelak n senyum je biler mengenangkan kami time tu.;)..wat ape pun sama2..makan sama2..jalan sama2..jemaah ke surau sama2...semua bersama laaa...sampai member2 sume chop kami punya tempat kalau apa2 mesti berdua...

tu sume da lama da...da 8 tahun berlalu...n semalam kami rasakan macam baru jer kami kenal...;)..so sweet jer..gelak jer bee biler bercerita tentang itu...sebab dia suke senyum jadi saya panggi dia MY SMILING EYES!!!!sebab mata dia sentiasa kelihatan heapy!!....;p

lepak makan kat KFC macam biasa...da book for movie tapi tetiber rasa nak jalan2 jer sama sayang sya nie...;)..terus kami wat dek jer ngan tiket movie kami..hehehehe...gile kan?seb baik book x perlu bayar yang...;)

arini ke mana pula ye bee?
asa plan baik punyer ni...hehehehe..tungguuuuuuuuuuuuuuuuu...;)

2 comments:

  1. serOnoknye bila bersama yang tersayang kn dear..
    tak same bile kita dengan family..
    betol x..? hee~
    kadang2 bile dah rapat ni.. nak buat ape-ape mesti ada dia barU semangat nak buat kerja..
    tak pernah rase jemU bile bersama...
    Indahnye perasaan...
    hOpe perasaan tu kekal kan dear...
    nak bahagia sampai ke akhir hayat...

    hee~

    ReplyDelete
  2. hye sayang...
    tul Qa..;)..nak wat ape pun mesti pk dia dulu..kalau dia ada lagi best...;p

    wat ape pun semangat tu membara2 jer..hahahaha...

    memnag x penah jemu langsung!!never!!.;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا