Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, May 11, 2009

DiNNer LAsT fRiDAy bERsaMA MAntaN mEnTerI

salam..
selamat pagi semua..cemana pagi nie?best keje?saya sedikit kepenatan setelah 3 hari berada di PD..;)..ada courses kat sana start last friday lagi...
last friday aku kena handle dinner untuk Mantan Menteri Di Jabatan Perdana Menteri..Dato' Zahid Hamidi n family...penat owhhh nak arrange dinner ni bg superb n 1st class...;p..alhamdulillah semua berjalan lancar..nak handle dinner tuk orang2 besar ni bukan sennag..every single thing kene PERFECT!!


BEFORE THE EVENT!!LAST PREPARATION TO MAKE SURE EVERYTHING DOING WELL

naseb laa aku da biasa jadi event organizer tyme study dulu..ilmu itu sangat berguna..heheheh..dinner was done so well...;)..congrats to all my collegue coz dpt handle event ini dengan jayanyer...

MY TEAM ORGANIZER!!
semua yg datang orang2 besar..Menteri dtg dengan family..reporters sume ada..all da CEO's dari anak syarikat kami juga di jemput memeriahkan majlis makan malam ni...memang best n Dato' WAS SO SEMPOI!!friendly giler..n wife dia n anak2 dia SANGAT CANTIK OK!!...;)
dis is my second time dengan Dato' since our family day last tyme at ILIM...Dato' memang best giler...event malam tu memang khas untuk dia..;)..di atas satu tahun Dato' bersama kami..siap kami dedekasikan video khas SETAHUN BERSAMAMU...memang touching sampaikan Datin pun mengalir air mata tonton video tu..;p..nampaknyer event kami menjadi...alhamdulillah...

DURING THE EVENT!!

kalau screw up malam tu, mau kena pancung kami dengan big boss!!!hahahah..
penat nak siapkan preparation..mana nak siapkan keje..mana nak chek preparation..memang memerlukan kesabaran betul nak organize event ni...tau...;)..

alhamdulillah preparation kami berbaloi..penat lelah berhasil..;P..event tip top!!..dewan penuh dengan tetamu undangan dan semua berjalan lancar malam tue..:)

alhamdulillah..

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا