Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, May 20, 2009

MeDiCAl ChECk uP tODAy!!!Mc LAgi 2 ArI...;(

Salam...
arini saya ke KPJ SELANGOR SPECIALIST HOSPITAL again...jumpa my DR IP...sesudah subuh je aku da gerak kuar dari umah...seawal 6.15 pagi da keluar rumah...kenapa awal sangat kan?sebab arini i follow my mum g DIALISIS juga...

setiap minggu 3 kali seminggu mama akan ke hospital for HEMODIALISIS..mama da biasa dengan hospital ni..da 11 tahun mama dialisis kat sini...korang tahu dialisis tu ape?CUCI DARAH BG PESAKIT BUAH PINGGANG...

setiap isnin, rabu dan jumaat mama akan ke sini n kebetulan appoinmet aku arini jadi aku g hospital dengan mama...;)..heheheh.. aku da iasa da kat sini..bayangkan dari aku tingkatan 2 aku da biasa teman mama dialisis...setiap kali dialisis mama akan cuci darah selama 4 jam...

dan kerna itu juga , aku rasa sakitaku x sesakit yang mama rasa dan tanggung!!!apa yang aku kena cuma sekecil torehan pisau di bandingkan dengan sakit mama...syukur tuhan tu maha menyayangi...sakit kan indah....bukan untuk di tangisi dan di ratapi tapi untuk mengajar agar diri jadi kuat dan tabah...bia sakit di dunia semoga di akhirat senang idupnya....
11 tahun sakit mama di banding kan aku yg baru 3 ari ni kan? apalah sangat....tu yg buat aku kuat untuk menjauhkan rasa sakit ini...tanpa aku perlu merengek kesana kemari untuk menyatakan betapa sakitnya sakit yang aku alami....
aku da lali bila hospital rumah kedua mama..ICU jangan cakaplaa da berapa kali jadi katil tidurnya...wad???x sebulan bukan mama namanya..aku salute dengan mama kerna masih mampu tersenyum dan melayaan kami adk beradik dengan sempurna...MAMA insan yang paling aku sayang dan hormati di dunia...:)ALONG SAYANG MAMA!!!!!
Pukul 9 appoinment aku dengan DR...aku g sendir coz mama sedang dialisis..aku masuk jumpa DR..Dia check kaki aku..da beransur sembuh!!!alhamdulillah...cuma bengkak dan nilu masih terasa lagi..;).
he gave me 2 days MC...lamanyer..nampak gaya next wek baru aku kerja nie...allllaaa...bos da call pagi tadi..tanya khabar..hehehe...kesian bos aku..baru dia tau macam mana kerja bila xder PA dia nie...:)..

dr x bagi aku ubat apa pun..ubat aritu pun x abes makan lagi..next appoinment aku Jumaat depan..so geng..cuti lagi ler..hehehhee

3 comments:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا