Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, May 27, 2009

TwO pIEcE in A poT!!

Salam
arini petang ni saya punya banyak kegembiraan yang datang..;)
alhamdulillah...apa dia ek?nak tahu ker?kamu pun nak tahu juga???
ok ok ok saya bgtau ek....
hehehe..tadi lunch adik saya datang lepak ngan saya...cik Millie..tengah Induksi kat sini..for ur information..adik saya pun kerja di Lembaga Tabung Haji juga...;)...rezeki kan?puas laa dia cari kerja dpat juga kat sini...;p..hahahah..owh esok adik saya ni convo kat shah alam...TAhnIAh Ngah!!!!

n arini dapat gambar my adopted son juga...;)..baru lahir dia...HAIQAL ZARIEF!!!!sedap kan nama dia...;)..lahir 3.70 kilo..putih macam mummy dia juga..hehehhe..tahniah kak nurul for a new born baby..


mereka ni newly wed n she is one of my classmate kat Shah Alam time buat degree dulu..:)
tahniah again...x sabar nak peluk cium dak kenit yang sungguh shomel itu.;)
ok laa..nak balik daa..see u tomorrow ok..nak g dating..;p..nak ke Mid Valley for our movie nie..kang KELAT pula...then nak g mamam ngan my sayang tu..;)

2 comments:

  1. dear.. selalu ke pi mid valley?
    nanti leh kita jUmpe..
    selalu raby tengok wayang tapi dis week cannot laa sebab my tunang busy pulak.. hahhaa...

    ReplyDelete
  2. hye iqa..;)
    selalu juga laa ke sana tue..

    bleh je nanti kite jumpa kuar sama2 ek...;p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا